tahosgame

Çalışkan
Raspberry Pi 5'e OpenWrt kurup engelleri aşmak istiyorum, ancak kullanıcı adı ve şifremi bilmiyorum. Arayıp sorunca da ‘veremeyiz’ diyorlar. Bunu öğrenmenin başka yolu yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline ise kul. adı şifre paylaşmıyor MH. ISSnin verdiği routerdan çeşitli yöntemler ile PPPoE kul. adı şifreni çekmek zorundasın.

Nasıl veremiyoruz diyorlar vermek zorundalar. Hangi ISS kullanıyorsunuz? Daha önce ben almıştım TTNET'ten telefon ile.

Başlıkta Superonline yazıyordu aslında ama mod arkadaş silmiş onu.

H3600.

Superonline ise kul. Adı şifre paylaşmıyor mh. ISS'nin verdiği routerdan çeşitli yöntemler ile PPPoE kul. Adı şifreni çekmek zorundasın.

Nasıl yapacağım peki.

Superonline ise kul. Adı şifre paylaşmıyor mh. ISS'nin verdiği routerdan çeşitli yöntemler ile PPPoE kul. Adı şifreni çekmek zorundasın.

WAN sekmesi adında bir yerde WAN kullanıcı adı ve şifresi var ancak şifreyi F12'den type ı text yapınca şifre kısmı boşluk oluyor.

WAN sekmesi adında bir yerde WAN kullanıcı adı ve şifresi var ancak şifreyi F12'den type ı text yapınca şifre kısmı boşluk oluyor.
O şekilde olmaz. Forumlarda muhtemelen paylaşılmıştır modem marka modeli pppoe alma/çekme diye aratırsan muhtemelen bulacaksın.
Öncelikle root atman gerekecek.

Başlıkta Superonline yazıyordu aslında ama mod arkadaş silmiş onu.

H3600.

Nasıl yapacağım peki.

Tamam vermek zorunda. Ara Turkcell'i yeni modem kurulumu yapacağım de verirler. Gidip OpenWrt falan dersen anlamazlar.