Tamam vermek zorunda. Ara Turkcell'i yeni modem kurulumu yapacağım de verirler. Gidip OpenWrt falan dersen anlamazlar.

OpenWrt demedim zaten. Yeni router aldım dedim fiber olduğunuz için veremiyorum dedi. Müşteri hizmetlerinin zaten çalıştıkları işle ilgili bir bilgisi olmadıklarını biliyorum.

OpenWrt demedim zaten. Yeni router aldım dedim fiber olduğunuz için veremiyorum dedi. Müşteri hizmetlerinin zaten çalıştıkları işle ilgili bir bilgisi olmadıklarını biliyorum.

Modem Turkcell'e ait olduğu için zorluk çıkartıyorlar. Normal şartlarda vermek zorundalar.

Sana attığım linkteki yöntemi denedin mi?

https://github.com/enoymuss/h3600-root/?tab=readme-ov-file bunu denedim aynı adam zaten şifreyi alabildim ancak routerden istek bekleniyor kısmında takılı kalıyor.

Ne kadar uğraştıysamda beklesemde o routerdan ceap beklenyorda takılı kalıyort ancak PPPoE şifresini öğrenebildim ancak root atmakta zorundayımki AP olarak açabileyim cihazı.

bu yöntem dışında root atabilir miyim modeme? bu yazılımda mıdır bende midir sıkıntı bilemedim ama routerdan istek bekleniyorda kalıyor.

Son düzenleme:
https://github.com/enoymuss/h3600-root/?tab=readme-ov-file bunu denedim aynı adam zaten şifreyi alabildim ancak routerden istek bekleniyor kısmında takılı kalıyor.

Ne kadar uğraştıysamda beklesemde o routerdan ceap beklenyorda takılı kalıyort ancak PPPoE şifresini öğrenebildim ancak root atmakta zorundayımki AP olarak açabileyim cihazı.

Bu yöntem dışında root atabilir miyim modeme? Bu yazılımda mıdır bende midir sıkıntı bilemedim ama routerdan istek bekleniyorda kalıyor.

Kullanıcı adını ve şifreyi aldıysan niye root atmak istiyorsun hocam cihaza ben onu anlamadım zaten ana routerın Pi 5 olmayacak mı?

Kullanıcı adını ve şifreyi aldıysan niye root atmak istiyorsun hocam cihaza ben onu anlamadım zaten ana routerın Pi 5 olmayacak mı?

bu videodaki şeyi yapmak istiyorum adam raspperyi router ile ONT cihazın arasında kullanmış ve routeri AP olarak çalıştırmış H3600 üde root atmadan AP olarak çalıştıramıyorum.