CaptainPrice06

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba Superonline'nin verdiği modemi değiştirmek istiyorum e-Devlet'ten kullanıcı adına ulaştım ama şifreyi bilmiyorum. Acaba şifreye nasıl ulaşabilirim ve ek olarak ara yüzünün kolaylığı, müdahale etmeye elverişli ve kablosuz özellikleri verilen modeme göre daha iyi olan router veya modem önebilir misiniz bana? Bütçem 2500-3000 TL arası ve biraz üstüne çıkabilirim.

Reis onu tamamen gizliyorlar ya bende ulaşamıyorum ulaşsam da kendi modemime geçsem keşke. Modemi crackleyerek yapıyorlardı ama Superonline içinden geçiyor yaparsan diye biliyorum. Parasını alırlar yani :D varsa bir yöntem bilen yazsında bende alayım.

Reis onu tamamen gizliyorlar ya bende ulaşamıyorum ulaşsam da kendi modemime geçsem keşke. Modemi crackleyerek yapıyorlardı ama Superonline içinden geçiyor yaparsan diye biliyorum. Parasını alırlar yani :D varsa bir yöntem bilen yazsında bende alayım.
müsait bir anda arayıp soracağım vermezler artık btk ve cimere yazacağım olmadı X'de bir şekilde gündem olmasını sağlamak gerekiyor sadece

müsait bir anda arayıp soracağım vermezler artık btk ve cimere yazacağım olmadı X'de bir şekilde gündem olmasını sağlamak gerekiyor sadece
Superonline böyle bir marka yapacak bir şey yok. Zorla kendi modemlerini kullandırtıyorlar. Verdikleri modem 800 TL benim kendi modemim 4000 TL ve bunu kullanamıyorum. Neden çünkü superonline devlet sırrı saklar gibi kullanıcı ad şifre saklıyor :D Ama saklamalarının bir nedeni var tabi ki. Müşterinin hiçbir kontrolü olmasın ki casus gibi müşteriyi izleyelim kafasındalar.

Superonline böyle bir marka yapacak bir şey yok. Zorla kendi modemlerini kullandırtıyorlar. Verdikleri modem 800 TL benim kendi modemim 4.000 TL ve bunu kullanamıyorum. Neden çünkü Superonline devlet sırrı saklar gibi kullanıcı ad şifre saklıyor :D ama saklamalarının bir nedeni var tabii ki. Müşterinin hiçbir kontrolü olmasın ki casus gibi müşteriyi izleyelim kafasındalar.

Halen daha geri kafalılar gerçekten Allah'tan kullancı adını buldum ama şifreyi almak için bayağı uğraşacak gibiyim. Neyse boşuna dememişler isteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü kara deyip uğraşacağım. Aldığım modem nedir?

teşekkür ederim. İşe mail atarak başladım. Artık mailin cevabına göre arayıp daha onda da sonuç alınmazsam tüm şikayet kanallarına başvuru yapacağım
Şikayetlerin bir sonuç vermeyecek ama deneyebilirsin. Ben şahsen 5 aya çıkacağım Superonlineden. Gına geldi bu modem zorlaması artık.

Ben aldım. Arayınca veriyorlar kullanıcı adı ve şifreyi. İlk başta salağa yatıyorlar ama sonra isteyince veriyor. Kendi modemimi kullanıyorum. Onların verdiği modem çok sıkıntılı.