Selam. 3 gün önce RAT yedim. İlk Steam'den satın alım yapıldı, sonra Gmail, sonra Microsoft. Steam dışında hepsini engelledim. Sonra temiz format da attım. Sonra saat 20.00'da bugün Riot Games girilmeye çalışıldı. Korkmaya başladım Kaspersky indirdim hızlı taramada bir şey çıkmadı. Tam tarama yapıyorum şu anda. Gmail'de tüm ama tüm önlemleri açtım çalınması çok zor. Şu anda ne yapabilirim RAT'ın gittiğini nereden anlarım sıkıldım artık.
Virüs halen çalışıyor mu bilmem ama çalışabileceği her şeyi önledim bence Gmail'e giremez tüm şifrelere Google'a kayıtlı 2FA koydum şifreleride değiştim önemli olanların.
Şöyle örnek vereyeyim adam senin çerezlerini yedekledi diyelim adam senin formattan önceki bilgisayarındaki şifreleri yedeklemiş olur yani sen şifreyi değiştirince adamın yedeği değişmez eski şifre kalır.
Peki ben ne yapayim şu an rahatlayim mi ne yapayim şaşırdım ya Gmail değiştireyim ama eski var bir tane tüm hesaplarımı geçireyim ona ya da yenimi oluşturayim.
Peki ben ne yapayim şu an rahatlayim mi ne yapayim şaşırdım ya Gmail değiştireyim ama eski var bir tane tüm hesaplarımı geçireyim ona ya da yenimi oluşturayim.