Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Cintra
Bir süre kasıyor ve donuyor. LOD ayarını en son seviyeye çektim, hala o şekilde. Başka bir skatez mi almam lazım? Universal olarak satılıyor, sonucunda bu skatezler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Skatezin üstündeki jelatini sökmemiş olma ihtimaliniz var mı hocam? Aynı hataya düştüm bir kez ben.
Çok takmışsın bence, alt tarafın fotoğrafın atsana.
Hocam 4'ten 3'e düşürdüm arka tarafı. Yazdığınızı görmeden önce sorun devam ediyor. Bi de altı aşırı kirli. Bunu fark ettim.

Skatezin üstündeki jelatini sökmemiş olma ihtimaliniz var mı hocam? Aynı hataya düştüm bir kez ben.
Hocam şimdi fark ettim. Ekstra bir katman daha varmış. En baş çıkınca hepsi çıktı sandım. Razer'ım da öyleydi. Bunda onu da çıkartmam gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Hocam 4'ten 3'e düşürdüm arka tarafı. Yazdığınızı görmeden önce sorun devam ediyor. Bi de altı aşırı kirli. Bunu fark ettim.

Hocam şimdi fark ettim. Ekstra bir katman daha varmış. En baş çıkınca hepsi çıktı sandım. Razer'ım da öyleydi. Bunda onu da çıkartmam gerekiyormuş.
O mavi katman çok net gözükmüyor, dikkatli bakmak lazım ona.