Wraith maile cevap verdi ama cevaplar biraz ilgin. İlk başta mouse Scroll'unda arıza olduğunu anlamalarına rağmen 2. mail dönüşlerinde bana mouse sensör arızasının olası sebeplerini anlatmışlar.
Direkt fareyi gönderin değiştirelim/iade alalım demek varken çamura yatmak ilginç.

Wraith - 1: Eki Görüntüle 228841
Ben - 1: Eki Görüntüle 228842
Wraith - 2: Eki Görüntüle 228843

Hazır mesajdır yüksek ihtimalle. Kablolu şekilde de sorunun videosunu çek sonra da ürünü yolla.

Hazır mesajdır yüksek ihtimalle. Kablolu şekilde de sorunun videosunu çek sonra da ürünü yolla.
Ürünü 4-5 gün önce gönderdim, bekliyorum şimdilik.

Güncelleme: Ürünü servise göndereli tam 10 gün oldu hala bir cevap veya bilgilendirme. yok. Mail ile her sorduğumda hazır mesaj atıyorlar.
14 gün içinde koşulsuz iade olmadığı için bu saçmalık yaşanıyor, serviste beklediği kadar ürünü ben kullanmadım bile.

Son düzenleme:
Ürünü 4-5 gün önce gönderdim, bekliyorum şimdilik.

güncelleme: ürünü servise göndereli tam 10 gün oldu hala bir cevap veya bilgilendirme. Yok. Mail ile her sorduğumda hazır mesaj atıyorlar.
14 gün içinde koşulsuz iade olmadığı için bu saçmalık yaşanıyor, serviste beklediği kadar ürünü ben kullanmadım bile.

Maalesef 20 gün yasal hakları var.

Maalesef 20 gün yasal hakları var.
Sonuna kadar kullanacaklar sanırım.

Güncelleme

Bugün 17. gün, bugün sonunda mail geldi.

• İnceleme Sonucu: İnceleme Sonucunda herhangi bir soruna rastlanmamıştır.
  • Teknik Servis Sonucu: Üründe herhangi bir probleme rastlanmamıştır ancak müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla ürünün iadesine karar verilmiştir.
  • Karar: İade/Değişim

10.03.2026

Son düzenleme:
Sonuna kadar kullanacaklar sanırım.

güncelleme

Bugün 17. gün, bugün sonunda mail geldi.

• inceleme sonucu: inceleme sonucunda herhangi bir soruna rastlanmamıştır.
  • teknik servis sonucu: üründe herhangi bir probleme rastlanmamıştır ancak müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla ürünün iadesine karar verilmiştir.
  • karar: İade/Değişim

10.03.2026

Boş yapmışlar bence. Soruna rastlanmadı ama iade kabul edildi aynen. Müşteri memnuniyeti sanmanız için öyle yazmışlar. Sevindim ama mağdur olmadın en azından. Değişim mi yapacaksın iade mi?

Boş yapmışlar bence. Soruna rastlanmadı ama iade kabul edildi aynen. Müşteri memnuniyeti sanmanız için öyle yazmışlar. Sevindim ama mağdur olmadın en azından. Değişim mi yapacaksın iade mi?
Yaani bende aynı fikirdeyim sizinle. Değişim istedim, aynı renk yokmuş daha fazla beklememek için başka renk istedim o gönderilecek.