KS KS M mellow83 Çalışkan Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 2 30 Ekim 2025 #11 Sonucu buradan paylaşırsanız çok sevinirim hocam. Henüz mouse siparişi vermedim. Sonucu merak ediyorum.
Sonucu buradan paylaşırsanız çok sevinirim hocam. Henüz mouse siparişi vermedim. Sonucu merak ediyorum.
R ramowarr Uzman Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 60 Çözümler 2 Beğeniler 26 30 Ekim 2025 #12 mellow83 dedi: Sonucu buradan paylaşırsanız çok sevinirim hocam. Henüz mouse siparişi vermedim. Sonucu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba , halen dönmediler umudum yok faturayı yollasalar da hakem heyetine basvursam diyorum ama ortada fatura yok
mellow83 dedi: Sonucu buradan paylaşırsanız çok sevinirim hocam. Henüz mouse siparişi vermedim. Sonucu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba , halen dönmediler umudum yok faturayı yollasalar da hakem heyetine basvursam diyorum ama ortada fatura yok
KS KS M mellow83 Çalışkan Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 2 30 Ekim 2025 #13 ramowarr dedi: Merhaba, halen dönmediler umudum yok faturayı yollasalar da hakem heyetine basvursam diyorum ama ortada fatura yok. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun kötü olmuş hocam ben de almayı düşünüyordum. Tekrar boşluğa düştüm şimdi.
ramowarr dedi: Merhaba, halen dönmediler umudum yok faturayı yollasalar da hakem heyetine basvursam diyorum ama ortada fatura yok. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun kötü olmuş hocam ben de almayı düşünüyordum. Tekrar boşluğa düştüm şimdi.
R ramowarr Uzman Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 60 Çözümler 2 Beğeniler 26 31 Ekim 2025 #14 mellow83 dedi: Geçmiş olsun kötü olmuş hocam ben de almayı düşünüyordum. Tekrar boşluğa düştüm şimdi. Genişletmek için tıkla... Bir gelişme olursa güncelleyecegim içiniz ferah olsun , boşluğa düşmeyin
mellow83 dedi: Geçmiş olsun kötü olmuş hocam ben de almayı düşünüyordum. Tekrar boşluğa düştüm şimdi. Genişletmek için tıkla... Bir gelişme olursa güncelleyecegim içiniz ferah olsun , boşluğa düşmeyin
KS KS M mellow83 Çalışkan Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 2 31 Ekim 2025 #15 ramowarr dedi: Bir gelişme olursa güncelleyecegim içiniz ferah olsun , boşluğa düşmeyin Genişletmek için tıkla... Yarın bir mouse sipariş edeceğim ondan dolayı boşluğa düştüm hocam. Ne alacağıma hâlâ karar verebilmiş değilim. Kötü seçim yapmak istemiyorum. ramowarr dedi: Bir gelişme olursa güncelleyecegim içiniz ferah olsun , boşluğa düşmeyin Genişletmek için tıkla... Hocam bir gelişme var mı? Birazdan bir mouse sipariş vereceğim de sizin deneyiminizi merak ettim. Son düzenleme: 1 Kasım 2025
ramowarr dedi: Bir gelişme olursa güncelleyecegim içiniz ferah olsun , boşluğa düşmeyin Genişletmek için tıkla... Yarın bir mouse sipariş edeceğim ondan dolayı boşluğa düştüm hocam. Ne alacağıma hâlâ karar verebilmiş değilim. Kötü seçim yapmak istemiyorum. ramowarr dedi: Bir gelişme olursa güncelleyecegim içiniz ferah olsun , boşluğa düşmeyin Genişletmek için tıkla... Hocam bir gelişme var mı? Birazdan bir mouse sipariş vereceğim de sizin deneyiminizi merak ettim.
R ramowarr Uzman Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 60 Çözümler 2 Beğeniler 26 1 Kasım 2025 #16 mellow83 dedi: Yarın bir mouse sipariş edeceğim ondan dolayı boşluğa düştüm hocam. Ne alacağıma hâlâ karar verebilmiş değilim. Kötü seçim yapmak istemiyorum. Hocam bir gelişme var mı? Birazdan bir mouse sipariş vereceğim de sizin deneyiminizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Onlara gönderdim işte, geri dönüş uzun sürer.
mellow83 dedi: Yarın bir mouse sipariş edeceğim ondan dolayı boşluğa düştüm hocam. Ne alacağıma hâlâ karar verebilmiş değilim. Kötü seçim yapmak istemiyorum. Hocam bir gelişme var mı? Birazdan bir mouse sipariş vereceğim de sizin deneyiminizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Onlara gönderdim işte, geri dönüş uzun sürer.
KS KS M mellow83 Çalışkan Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 2 2 Kasım 2025 #17 ramowarr dedi: Onlara gönderdim işte, geri dönüş uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Münferit bir problem olduğunu varsayarak ben de rawm leviathan v4 sipariş ettim hocam bakalım ne olacak.
ramowarr dedi: Onlara gönderdim işte, geri dönüş uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Münferit bir problem olduğunu varsayarak ben de rawm leviathan v4 sipariş ettim hocam bakalım ne olacak.
R ramowarr Uzman Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 60 Çözümler 2 Beğeniler 26 2 Kasım 2025 #18 mellow83 dedi: Münferit bir problem olduğunu varsayarak ben de rawm leviathan v4 sipariş ettim hocam bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdir , bilgilendirirsen sevinirim.
mellow83 dedi: Münferit bir problem olduğunu varsayarak ben de rawm leviathan v4 sipariş ettim hocam bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdir , bilgilendirirsen sevinirim.
M madrex35 Gelişen Katılım 4 Kasım 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 4 Kasım 2025 #19 mellow83 dedi: Münferit bir problem olduğunu varsayarak ben de rawm leviathan V4 sipariş ettim hocam bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam geldi mi acaba mouse? Bende eğer ısınma sorunu çıkmazsa direk alıp geçeceğim.
mellow83 dedi: Münferit bir problem olduğunu varsayarak ben de rawm leviathan V4 sipariş ettim hocam bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam geldi mi acaba mouse? Bende eğer ısınma sorunu çıkmazsa direk alıp geçeceğim.
KS KS M mellow83 Çalışkan Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 2 4 Kasım 2025 #20 madrex35 dedi: Hocam geldi mi acaba mouse? Bende eğer ısınma sorunu çıkmazsa direk alıp geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam mouse bugün geldi aşağı yukarı 2 saat oyun oynadım ve bir ısınmayla karşılaşmadım. Gayet memnunum kendisinden. madrex35 dedi: Hocam geldi mi acaba mouse? Bende eğer ısınma sorunu çıkmazsa direk alıp geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız sorununuz düzeldi mi? Çözüm bulabildiniz mi? Son düzenleme: 10 Kasım 2025
madrex35 dedi: Hocam geldi mi acaba mouse? Bende eğer ısınma sorunu çıkmazsa direk alıp geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam mouse bugün geldi aşağı yukarı 2 saat oyun oynadım ve bir ısınmayla karşılaşmadım. Gayet memnunum kendisinden. madrex35 dedi: Hocam geldi mi acaba mouse? Bende eğer ısınma sorunu çıkmazsa direk alıp geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız sorununuz düzeldi mi? Çözüm bulabildiniz mi?