Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Merhaba , halen dönmedilerSonucu buradan paylaşırsanız çok sevinirim hocam. Henüz mouse siparişi vermedim. Sonucu merak ediyorum.
Merhaba, halen dönmedilerumudum yok faturayı yollasalar da hakem heyetine basvursam diyorum ama ortada fatura yok.
Geçmiş olsun kötü olmuş hocam ben de almayı düşünüyordum. Tekrar boşluğa düştüm şimdi.
Bir gelişme olursa güncelleyecegim içiniz ferah olsun , boşluğa düşmeyinGeçmiş olsun kötü olmuş hocam ben de almayı düşünüyordum. Tekrar boşluğa düştüm şimdi.
Yarın bir mouse sipariş edeceğim ondan dolayı boşluğa düştüm hocam. Ne alacağıma hâlâ karar verebilmiş değilim. Kötü seçim yapmak istemiyorum.Bir gelişme olursa güncelleyecegim içiniz ferah olsun , boşluğa düşmeyin![]()
Hocam bir gelişme var mı? Birazdan bir mouse sipariş vereceğim de sizin deneyiminizi merak ettim.Bir gelişme olursa güncelleyecegim içiniz ferah olsun , boşluğa düşmeyin![]()
Son düzenleme:
Onlara gönderdim işte, geri dönüş uzun sürer.Yarın bir mouse sipariş edeceğim ondan dolayı boşluğa düştüm hocam. Ne alacağıma hâlâ karar verebilmiş değilim. Kötü seçim yapmak istemiyorum.
Hocam bir gelişme var mı? Birazdan bir mouse sipariş vereceğim de sizin deneyiminizi merak ettim.
Münferit bir problem olduğunu varsayarak ben de rawm leviathan v4 sipariş ettim hocam bakalım ne olacak.
Tamamdir , bilgilendirirsen sevinirim.Münferit bir problem olduğunu varsayarak ben de rawm leviathan v4 sipariş ettim hocam bakalım ne olacak.
Münferit bir problem olduğunu varsayarak ben de rawm leviathan V4 sipariş ettim hocam bakalım ne olacak.
Hocam geldi mi acaba mouse? Bende eğer ısınma sorunu çıkmazsa direk alıp geçeceğim.
Hocam mouse bugün geldi aşağı yukarı 2 saat oyun oynadım ve bir ısınmayla karşılaşmadım. Gayet memnunum kendisinden.Hocam geldi mi acaba mouse? Bende eğer ısınma sorunu çıkmazsa direk alıp geçeceğim.
Hocam ne yaptınız sorununuz düzeldi mi? Çözüm bulabildiniz mi?Hocam geldi mi acaba mouse? Bende eğer ısınma sorunu çıkmazsa direk alıp geçeceğim.
Son düzenleme: