RAWM Leviathan V4 şarj göstergesi stabil değil

rhungon501

Çalışkan
“Fareyi aldığımdan beri hiç şarj etmedim, çünkü şarjını ancak %20'li seviyelere düşürebildim. Dün web yazılımı üzerinden şarj durumunu kontrol ederken şarj seviyesi %19'un altına düştü ve mouse üzerinde kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı (şarj edilmesi gerektiğini belirten ışık). Ancak birkaç dakika sonra tam şarja takacakken bu kırmızı ışık birden kayboldu ve yazılımda %19 görünen şarj seviyesi %20'ye yükseldi. Birkaç kez bu şekil %19'un altına düşüp sonrasında %20'ye çıktığını fark ettim.

Dün bu şekilde şarja takmadan bilgisayarı kapattım. Bugün web yazılımını kontrol ettiğimde ise farenin şarj seviyesi %23 olarak görünüyor. Bu durum nasıl mümkün olabilir? Web yazılımı mı hatalı, yoksa şarj yüzdesini doğru göstermiyor olabilir mi?

@michaelscofield @Toby Fox hocalarım özellikle sizin yorumunuzu ve önerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her markada sapma olur hocam. ATK F1 V2 kullanıyorum sapma olmasın diye 5-5 gitmesine ayarlamışlar.

Her markada sapma olur hocam. ATK F1 V2 kullanıyorum sapma olmasın diye 5-5 gitmesine ayarlamışlar.
Evet sanırım her markada var mış hocam. 5-5 gitme nedir o kısmı tam anlayamadım. Bir de ne yapmamı önerirsiniz? Tekrar %20 altına düştükten sonra mı takmalıyım şarja?

Evet sanırım her markada var mış hocam. 5-5 gitme nedir o kısmı tam anlayamadım. Bir de ne yapmamı önerirsiniz? Tekrar %20 altına düştükten sonra mı takmalıyım şarja?
5 5 gidiyor hocam yani 5,10,15,20 diye. Şarja takman hakkında bir şey diyemem.

Yapacak bir şey yok kötü ürün yazılım ve batarya. Benimki de aynı.

O üründe öyle bir problem var yazılım ile alakalı. Ben kullandığım dönem şarj etmediği halde uygulamada şarj seviyesinin arttığını bile görmüştüm.

Kötü olması ile alakası nedir?

Alınmaması için geçerli sebepler: Satıcının Wraith olması, batarya süresinin gerçeği yansıtmaması bu da yazılımıyla alakalı. Dongle eşleştirmesi yapmanın zorluğu ve arada bir ayarların sıfırlanması özellikle şarj bittikten sonra. Tabii günde 2 saat oyun oynayıp geçenler anlamaz bunu herkesin ürünü de aynı sorunu yaşayacak diye bir şey yok ama yaşayan çok gördüm. Wraith'e nasıl servise gönderebilirim dediğinizde de bir 4-5 kez doldur boşalt cevabını alırsınız benim aldığım gibi.

Ben ürün iyi demiyorum şarj göstergesi ile kötü olmasının alakası nedir diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…