Tam olarak ne yapacağım ben hocam THH davasıda Allah bilir ne kadar sürüyor bir forumda okumuştum Enes kirazoğluna veya multiplayera mail atın diye ne alaka anlamadım orası ayrı konuda.

Benim bir başvurum yaklaşık 3 ay civarı sürmüştü sanırım. Karar çıkması. Sen haklı çıksan bile gördüğün gibi itiraz edebiliyorlar çok garip. Umarım hakkını alırsın.

Bu arada yazılımsal olma ihtimali var mı sizce?

Bilemiyorum hocam mouse tamir eden bir firma vardı ancak iç müdahale yapılırsa THH başvurusu yapamazsınız. İsterseniz o firmayla görüşün belki yazılımsal bir problemse çözebilirler.
Ya da sorununuzu başta konu olarak oluşturun arkadaşlar belki yardımcı olur.

Evet böylede bir şey var bunu acaba yayıncılar ile vs çözmek mümkün olur mu? Sosyal medyadan.

Onlar kendi ekmeğinde kimse bu konuda sana destek çıkıp da sözleşmesini yakmaz.

Bilemiyorum hocam mouse tamir eden bir firma vardı ancak iç müdahale yapılırsa THH başvurusu yapamazsınız. İsterseniz o firmayla görüşün belki yazılımsal bir problemse çözebilirler.
Ya da sorununuzu başta konu olarak oluşturun arkadaşlar belki yardımcı olur.

Halihazırda vardı fakat pek yardımcı olan olmadı.

Bugün Wraith ile ilgili bu türde bir konuya 2. kez denk geliyorum. Bir süredir ATK A9 Air mouse stoğu bekliyordum ama tedirgin oldum şu konuları görünce.. Mouse'u başka bir yerde de göremedim sanırım bir tek bunlar satıyor.

Evet böylede bir şey var bunu acaba yayıncılar ile vs çözmek mümkün olur mu? Sosyal medyadan.

O yayıncılar YouTuber'lar da hep sponsorlar zaten yardımcı olacaklarını hiç sanmıyorum. Ürünleri tanıtırken bile taraflı tanıtıyorlar. Markayı kötülemek istemezler asla. Marka da izin vermez zaten. Sizin gibi sorunlar yaşayan Wraith mağduru insanlar da fazla. Umarım yakın zamanda Wraith'ten kimse alışveriş yapmaması gerektiğini bilir.

O yayıncılar YouTuber'lar da hep sponsorlar zaten yardımcı olacaklarını hiç sanmıyorum. Ürünleri tanıtırken bile taraflı tanıtıyorlar. Markayı kötülemek istemezler asla. Marka da izin vermez zaten. Sizin gibi sorunlar yaşayan Wraith mağduru insanlar da fazla. Umarım yakın zamanda Wraith'ten kimse alışveriş yapmaması gerektiğini bilir.

Aynen öyle sürekli ben böyle mosuepad görmedim vs.
onlardan hayır gelmez bekleme yani.

Kafama tüküreyim zaten gidip sağlam markalar alsam en azından iletişim kuracağım kişiler olurdu rawm ın sitesinden onlara bir mail attım belki yardımları dokunur.