Kafama tüküreyim zaten gidip sağlam markalar alsam en azından iletişim kuracağım kişiler olurdu rawm ın sitesinden onlara bir mail attım belki yardımları dokunur.

Mantıklı bir hareket yapmışsın. Marka belki yardımcı olabilir. Misal ben bilindik bir markadan HyperX kulaklık için çok yardım aldım üstelik garantisi bitmişti. Bilindik markalar her zaman daha iyi.

Logitech değişim yapıyor galiba direkt mesela.

HyperX vs de öyle kulaklığımda ses açma kısma yaparken cızırtı geliyordu adamlar yenisini yolladı şimdi THH başvurusu yapacağım %100 itirazda buluncaklar sonra mahkemeye taşıncak ama masraflı o işler çok sıkıntı bir durum ya.

Cihazı tarafıma geri gönderdiler bir şey yok diye tekrardan geri göndereceğim ve değişim talep edeceğim eğer yapmazlar ise ne yapmalıyım sizce gidip fareyi bir yere tamir ettirsem mi?

Son düzenleme:
HyperX vs de öyle kulaklığımda ses açma kısma yaparken cızırtı geliyordu adamlar yenisini yolladı şimdi THH başvurusu yapacağım %100 itirazda buluncaklar sonra mahkemeye taşıncak ama masraflı o işler çok sıkıntı bir durum ya.

Cihazı tarafıma geri gönderdiler bir şey yok diye tekrardan geri göndereceğim ve değişim talep edeceğim eğer yapmazlar ise ne yapmalıyım sizce gidip fareyi bir yere tamir ettirsem mi?

https://matfixcustoms.com/products/arizali-mouse-onarimi Burası var.