Çok garip şekilde mouseyı havaya ufak kaldırıp hareket ettirince bile mouse imleci oynuyor
Bu özellik benim mevcutta kullandığım Basilisk V3'de de var ama Synapse üzerinden ne kadar yükseklikte imleci oynatmaya devam ettirmesini istiyorsanız milimetrik olarak ayarlayabiliyorsunuz. İsterseniz komple kapatılabiliyor da.

Bu özellik benim mevcutta kullandığım Basilisk v3'te de var ama Synapse üzerinden ne kadar yükseklikte imleci oynatmaya devam ettirmesini istiyorsanız milimetrik olarak ayarlayabiliyorsunuz. İsterseniz komple kapatılabiliyor da.

Merhaba evet programında bu ayar var bu özel bir lazer sistemi kullanıyor ondan dolayı bu özelliğin olduğunu biliyorum ama onun dışında cok eksisi var hocam cok ağır ve şarjı su gibi bitiyor kablosuzmu kablolulumu belli değil.

@Ali De Niro , muhtemelen yanlış yazıldı hocam. Ben de teyit etmek için buradan baktım, PRO yazdığına bakmayın kayda değer bir şeyi yoktur.

Belki mousepad'le beraber kutu ağırlığına bu kadar fazla yazmışlardır.
Olabilir hocam valla çok küçükken kullanıyordum yılların mouse'u ellerim yarısına geliyordu onun yüzünden tutuş şeklim manipüle oldu. O mouse ile palm tutmaya çalışsam elimin yarısı boşta kalıyordu Claw tutuyorum şuanda. Yarım kilo ağırlık olması muhtemel olmayabilir evet biraz düşününce saçma geldi dediğiniz gibidir büyük ihtimalle.

Merhaba evet programında bu ayar var bu özel bir lazer sistemi kullanıyor ondan dolayı bu özelliğin olduğunu biliyorum ama onun dışında çok eksisi var hocam çok ağır ve şarjı su gibi bitiyor kablosuz mu kablolulu mu belli değil.
Ağırlık konusu biraz kullanıcıya bağlı şahsen ben ağır mouse kullanmayı tercih ediyorum ama şarj konusunda Ultimate versiyonunu hiç deneyimlemediğim için bir yorum yapamayacağım. Eğer şarjı bahsettiğiniz kadar hızlı bitiyorsa kullanım konforu açısından büyük bir dezavantaj.

Ağırlık konusu biraz kullanıcıya bağlı şahsen ben ağır mouse kullanmayı tercih ediyorum ama şarj konusunda Ultimate versiyonunu hiç deneyimlemediğim için bir yorum yapamayacağım. Eğer şarjı bahsettiğiniz kadar hızlı bitiyorsa kullanım konforu açısından büyük bir dezavantaj.

1737621914135.webp

Hocam sorun o kadar büyük ki adamlar şarj yapma Duck'ı ayrı olarak satıyor. Bu arada faremin altında 2 nokta vardı yani bu alete benim faremde uyumluydu zaten benim modelle geldi diye biliyorum .Vallah 3 ay zor dayandım sonra Superlight aldım zaten.