slaxsis

Uzman
İyi günler.
Şu anda kullandığım mouse VXE R1 Pro Max.
Mouse'tan çok memnunum ama çok hafif olmasını ben pek sevmiyorum galiba 50-54 gram falandı.
Bir de tutuş olarak Basilisk V3 X HyperSpeed elime tam oturuyor ve başparmak desteği çok hoş.
Bana sorarsanız tam benlik derim ama sensör kalitesi, Switch'leri gibi parçaları ne kadar iyi bilmiyorum.

Bu yaz Valorant'ta plattan immo 1'e kasma hedefim var ve aimim, oyun bilgim yeterli; Yücelik Elo'da oynayıp bakmıştım.
Bu fareye geçmem aimimi sınırlar mı?
Yüksek ranklar cevap verirse daha iyi olur.
Bir de bu fareye çok benzer Glorious Model I 2 Wireless var kullanan varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
110 gram da çok fazla hocam. Tabii ki de tercih meselesi ancak yüksek elo oyuncusu olup böyle ağır mouse'lardan kullanan kimse tanımadım. En kötü 75 gram üstüne çıkmazdım herhalde.

110 gram da çok fazla hocam. Tabii ki de tercih meselesi ancak yüksek elo oyuncusu olup böyle ağır mouse'lardan kullanan kimse tanımadım. En kötü 75 gram üstüne çıkmazdım herhalde.

Glorious model i 2 Wireless 72 gram gibi bir şeydi sanırım. Elime oturur mu bilmiyorum ama özellikleri yeterli seviyede bence.
Bir de Basilisk V3 X kadar elime oturan başka mouse bulamadım Glorious'un tam oturcağını bilsem hemen alırım ama denemedim bilemicem.

Glorious Model I 2 hakkında yorum yapamayacağım modeli bilmiyorum fakat Razer olan model büyük downgrade olur. Ağırlıktan ayrı olarak donanım açısından parasının ederi değil. Bunlar hissedilir farklar değiller ama hissedilmemesi aldıkları paranın ederi kadar donanım koymaları gerektiğini değiştirmez.

Ben rekabetçi oyun pek oynamıyorum ama 1 seneyi geçiktir kullanıyorum Basilisk V3X Hyperspeed'i. İlk versiyonunu da kullanmıştım, birkaç ay sonra scrollda sorunlar çıkmaya başlamıştı. Bunda onu çözmüşler sanırım şuanlık bir sorun yok. Switchlerde ve optiğinde de bir sorun çıkmadı şuana kadar. Tutuş hissiyatı, rahatlığı ve ağırlığı benim de ilk versiyondan çok hoşuma gittiği için o bozulmasına rağmen kumar oynayıp aldım ama memnunum şuan için. Tabii rekabetçi oyunda ne kadar tatmin eder bilemiyorum. Genel kullanım ve kalite konusunda gayet iyi diyebilirim.

Ben rekabetçi oyun pek oynamıyorum ama 1 seneyi geçiktir kullanıyorum Basilisk v3X HyperSpeed'i. İlk versiyonunu da kullanmıştım, birkaç ay sonra scrollda sorunlar çıkmaya başlamıştı. Bunda onu çözmüşler sanırım şu anlık bir sorun yok. Switchlerde ve optiğinde de bir sorun çıkmadı şu ana kadar. Tutuş hissiyatı, rahatlığı ve ağırlığı benim de ilk versiyondan çok hoşuma gittiği için o bozulmasına rağmen kumar oynayıp aldım ama memnunum şu an için. Tabii rekabetçi oyunda ne kadar tatmin eder bilemiyorum. Genel kullanım ve kalite konusunda gayet iyi diyebilirim.

Dongle da kullanırken göze çarpcak bir gecikme hissettin mi?