Hocam Windows 10'da iken ben de hiçbir sorun yaşamıyordum, ne Synapse 3 ile ne de Synapse 4 ile. Windows 11'e geçtiğimde ekolayzer ve diğer ayarların hiçbiri çalışmıyordu, bu sorunu da Windows'un bölge ayarını İngilizce (Birleşik Krallık) yaparak ve bu şekilde Synapse'i tekrar kurarak düzelttim, bütün ayarlar sıkıntısız şekilde çalışıyor, evet böyle bir yöntem uygulamak tamamen saçmalık, koskoca Razer'ın böyle bir sorunu düzeltmemesi ayrı bir mesele. Ancak bu şekilde çözülüyor, programı kurduktan sonra tekrardan bölgenizi Türkçe yapabilirsiniz:

Eki Görüntüle 134140
Hocam günlerdir bu sorunun çözümünü arıyorum, reddit de bile yüzlerce insanın bu sorundan mustarip olduğunu gördüm ve hiçbirinin çözümü yok. Bu senin yöntemi denedim ve garip bir şekilde işe yaradı çok çok teşekkürler. Bence bu çözümü yaymak lazım. Türkiye de de kulaklığı alıp THX ses alamayan bir çok insan vardır kesin... Allah razı olsun kardeşim.

Bu arada Razer Nommo V2 Pro Ses sistemi içinde aynı sorun bu şekilde çözülüyor. Bu ses sistemini kullanan varsa mutlaka THX aktif olup olmadığını kontrol etsin. Synapse içinde aktifmiş gibi görünebilir ama değil. Direk windows ses ayarları kısmından bakın THX usb device yazıyor olması lazım. Aksi takdirde THX gerçek manada kullanmıyorsunuz demektir. Yukarıdaki şekilde dil ayarını birleşik krallık yaparak yazılımı yeniden kurun o zaman düzeliyor.

Denize bir taşta biz atalım da belki bir gün birisine lazım olur...

Kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:
Hocam Windows 10'da iken ben de hiçbir sorun yaşamıyordum, ne Synapse 3 ile ne de Synapse 4 ile. Windows 11'e geçtiğimde ekolayzer ve diğer ayarların hiçbiri çalışmıyordu, bu sorunu da Windows'un bölge ayarını İngilizce (Birleşik Krallık) yaparak ve bu şekilde Synapse'i tekrar kurarak düzelttim, bütün ayarlar sıkıntısız şekilde çalışıyor, evet böyle bir yöntem uygulamak tamamen saçmalık, koskoca Razer'ın böyle bir sorunu düzeltmemesi ayrı bir mesele. Ancak bu şekilde çözülüyor, programı kurduktan sonra tekrardan bölgenizi Türkçe yapabilirsiniz:

Eki Görüntüle 134140

Vay arkadaş kulaklığı o kadar kullandım çözümünü kırıldıktan sonra öğrendim biraz canımı yaktı bu durum :D