Aga

Başarılı
FPS oyuncusuyum özellikle Valorant, CS oynuyorum sizce FPS oyunu için en iyi seçim hangisi olur?

Razer BlackShark V2 vs Corsair HS80 RGB

İki kulaklıkta çok iyi, ancak sizin bir kulaklıktan nasıl bir ses karakteri beklentiniz olduğuna göre seçim değişir.

BlackShark biraz daha tizi kısar, bass üstünlüğünü hissedebilirsiniz. Yazılımı çok iyi değildir, ancak sizi tatmin edemeyeceği oyun yoktur. Ses kasma konusunda sıkıntı yaşatmaz.

HS80 biraz daha tiz-mid ağırlıklı bir ürün. iCue yazılımı Razer Synapse'ten çok daha iyi bir yazılım. Yine sizi tatmin edemeyeceği oyun yok. Ses kasma konusunda sıkıntı yaratmaz.

İki kulaklığı da deneyimlemiş birisi olarak ben şahsen ses karakteri bana daha çok uyan BlackShark V2'yi tercih ederdim.

İki kulaklıkta çok iyi, ancak sizin bir kulaklıktan nasıl bir ses karakteri beklentiniz olduğuna göre seçim değişir.

BlackShark biraz daha tizi kısar, bass üstünlüğünü hissedebilirsiniz. Yazılımı çok iyi değildir, ancak sizi tatmin edemeyeceği oyun yoktur. Ses kasma konusunda sıkıntı yaşatmaz.

HS80 biraz daha tiz-mid ağırlıklı bir ürün. iCUE yazılımı Razer Synapse'ten çok daha iyi bir yazılım. Yine sizi tatmin edemeyeceği oyun yok. Ses kasma konusunda sıkıntı yaratmaz.

İki kulaklığı da deneyimlemiş birisi olarak ben şahsen ses karakteri bana daha çok uyan BlackShark v2'yi tercih ederdim.

Çok teşekkürler bu durumda HS80'i tercih edeceğim gibi duruyor hem mikrofonu kaliteli hem sesi.