Fiyatı 1800 TL, almaya değer mi sizce? Bu bütçeye daha iyi bir kulaklık var mı? Aradığım özellikler rekabetçi oyunlarda iyi ses kasabilmem, mikrofonunun iyi olması (çok iyi olmayacağını biliyorum), pedlerinin kumaş olması ve uzun süre kullanabileceğim dayanıklı kaliteli bir oyun olması.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Alınır. Şu anda kullanıyorum güzel mouse.Fiyatı 1800 TL, almaya değer mi sizce? Bu bütçeye daha iyi bir kulaklık var mı? Aradığım özellikler rekabetçi oyunlarda iyi ses kasabilmem, mikrofonunun iyi olması (çok iyi olmayacağını biliyorum), pedlerinin kumaş olması ve uzun süre kullanabileceğim dayanıklı kaliteli bir oyun olması.
Mouse değil ki, kulaklık bu.
- Makaleler
- 7
Deathadder değil Blackshark demiş. Kulaklık bu.
Şey hocam adam kulaklık demiş fakat siz bilirsiniz. Güzel mouse harbi, çok güzel ses veriyor fakat mikrofonu aman aman iyi değil(!) Bu durum BlackShark V2 Pro içinde geçerli fakat yeni versiyon Razer kulaklıklarda mikrofonlar daha da iyileştirilmiş diyolaaa.
Hocam mikrofonunun çok iyi olmasına da gerek yok zaten. Sesimi karşı tarafa iyi versin algılasın ve ileride bozulmasın yetiyor. Onun dışında oyunlarda güzel ses kasılabiliyor mu, uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir şey mi gibi konular daha önemli.Şey hocam adam kulaklık demiş fakat siz bilirsiniz. Güzel mouse harbi, çok güzel ses veriyor fakat mikrofonu aman aman iyi değil(!) Bu durum BlackShark V2 Pro içinde geçerli fakat yeni versiyon Razer kulaklıklarda mikrofonlar daha da iyileştirilmiş diyolaaa.
Hocam mikrofonunun çok iyi olmasına da gerek yok zaten. Sesimi karşı tarafa iyi versin algılasın ve ileride bozulmasın yetiyor. Onun dışında oyunlarda güzel ses kasılabiliyor mu, uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir şey mi gibi konular daha önemli.
Razer BlackShark V2 X Review
The Razer BlackShark V2 X are the Razer BlackShark V2's pared-down, budget-friendly sibling. Even though they don't offer a lot of features such as companion sof...
Bence YouTube videolarına bir bak incele, onun dışında fiziki olarak bir baksan iyi olabilir yakınında teknoloji mağazası varsa bir kafana tak rahatlığını test et.![]()
Razer BlackShark V2 X Review
The Razer BlackShark V2 X are the Razer BlackShark V2's pared-down, budget-friendly sibling. Even though they don't offer a lot of features such as companion sof...www.rtings.com
Synapse için bir yorumum olacak, her güncellemede ayrı bir sapıtma yaşatabiliyor, kulaklığın snapse ayarları nasıldır bilemem bende ki model V2 Pro olduğu için illaki yazılımda yapabileceğim ayarlar farklıdır. Ayrıca sistemi geç kapanmasına sebepte olabiliyor bazen.
Geraltın kılıcı
Üstün
Efendim, ben battle bundle şeklinde aldım. Benim için hem mouse, hem kulaklık.
Ürün linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B09SJZN5Q4?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Son düzenleme:
A620M-K anakartım var. Ses yongamı bılmıyorum.Ses yongan iyi mi? Ben uzun süredir kullanıyorum güzel kulaklık.