Boromir Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Çözümler 6 Beğeniler 136 25 Ocak 2026 #11 barishizm dedi: Normal kullanıyorum hocam. Neresinde sorun yaşıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... BIr de synapsse kullaniyor musunuz?
barishizm dedi: Normal kullanıyorum hocam. Neresinde sorun yaşıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... BIr de synapsse kullaniyor musunuz?
KS KS barishizm Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 323 Çözümler 6 Beğeniler 315 Yer Vilnius, Litvanya 25 Ocak 2026 #12 Boromir dedi: BIr de synapsse kullaniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Hem Synapse hem de Cortex kullanıyorum.
Boromir dedi: BIr de synapsse kullaniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Hem Synapse hem de Cortex kullanıyorum.
Boromir Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Çözümler 6 Beğeniler 136 25 Ocak 2026 #13 barishizm dedi: Ben Input'u harici bir mikrofondan alıyorum. Output'da Game içerisinde, diğeri tamamen devre dışı oldugu icin. Genişletmek için tıkla... Anladim oyle zaten problemsiz calisiyorda. Synapse'te chat/chat yapin diyor. Neyse tesekkur ederim.
barishizm dedi: Ben Input'u harici bir mikrofondan alıyorum. Output'da Game içerisinde, diğeri tamamen devre dışı oldugu icin. Genişletmek için tıkla... Anladim oyle zaten problemsiz calisiyorda. Synapse'te chat/chat yapin diyor. Neyse tesekkur ederim.