Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba,
Normalde Logitech G502 Hero kullanıyorum ancak Logitech tasarımcıları sağ olsun oyun oynarken inanılmaz dengesiz bir kullanımı var.
Flick veya Spray atarken mousea yanlış baskı kurarsanız bir tarafları kalkıyor. Sensör zemin ile irtibatı kesiyor ve karakter muhabbet kuşu gibi duruyor.
Bu yüzden eski mouseum Deathadder Elite'i CS oynamak için nadiren kullanıyorum. O daha dengelİ.

Bunu yaparken aklıma takıldı. Zamanı için en iyi mouselardan birisi olarak geçen Deathadder Elite, günümüzde ne konumda?
VXE R1 gibi 1.000-2.000 TL arası orta segment mouselar bayağı gelişti malum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer'ın hiçbir mouseunu önermem hepsinde bir sorun çıkıyor.

Günümüzde steelseries gibi firmaları tercih etmek çok daha iyi bir seçim olacaktır.
Steelseriesin 2-3 kulaklık modeli harici hiçbir ürünü alınmaz. Hepsi çok kotu ve overpriced. Razerin alınabilir ürün sayısı çok çok daha fazla. SteelSeries, özellikle bizim ülkemizde fazlaca abartılan şişirilmiş bir balon markadır. Pahalı klavyelerine bile çöp switch koyan bir marka.

Ortaya söylüyorum, birazcık marka bazlı ürün satın almayı bırakan, ürüne göre para veren, marka fanboyluğu yapmayan birisi 2 model harici SteelSeries gibi bir firmadan alışveriş yapmaz. Bu, Logitech içinde geçerli. Klavyeleri ve kulaklıkları tam bir para israfı. GPX 2 harici alınabilir ürünü yok, ki o bile overpriced bir mouse.

Son düzenleme:
Günümüzde akla bile gelmeyen bir model. Razer iyi hoş mouse'lara sahip olsa da elite günümüzdeki mouseların çok gerisinde. Ağırlığı kayma performansı ve kablolu yapısı ile geride kaldı.

Günümüzde akla bile gelmeyen bir model. Razer iyi hoş mouse'lara sahip olsa da elite günümüzdeki mouseların çok gerisinde. Ağırlığı kayma performansı ve kablolu yapısı ile geride kaldı.
Ona kesin katılıyorum. Sensörü 450 IPS lerde öncülerden diye merak ettim.
Yakın zamanda V3 pro yu elime aldım baya iyidi.

Razer'ın hiçbir mouseunu önermem hepsinde bir sorun çıkıyor.

Günümüzde steelseries gibi firmaları tercih etmek çok daha iyi bir seçim olacaktır.
Yazılımı bile SteelSeries tercih etmemek için bir sebep. Ne zaman ki SS Engine 3 bırakılıp SS GG'ye geçildi, o zaman kötü hale geldi. Razer da çok farklı değil ama en azından her şeyden bir parça olsun kafasında değil.