Tabii ki. Scyrox V8/V6 modelleri sensör olarak PAW3950 ve MCU (mousenin işlemcisi) olarak Nordic 52840 kullanıyor. Bu MCU ve sensör piyasada bulunan iyi donanımlardan olduğu için bu noktada kafada bir soru işareti bırakmıyor. Onun dışında 8K Hz polling rate sunuyor, açıkçası 8K ve 4K'nın satış stratejisinden başka bir şey olmadığını düşünsem de 2K Hz'nin 1K Hz'ye göre farkı hissettireceğini düşünüyorum.
Onun dışında bence en önemlisi henüz bildiğimiz bir kronik sorunu yok. Ürün elinize üretim hatalı gelmediği sürece bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Switch olarak Omron optik switch vs. donanımlar kullanıyor ki bu donanımlar da iyi ve sorunları yok.
Bana göre bu fiyatını da düşündüğümüzde tek eksisi skatezlerinin pek iyi olmaması sayılabilir ki onu da değiştirme imkanınız var.
Ben ürünlerin linkini buraya bırakıyorum, palm tutuş şekline sahipseniz V6, claw-fingertip tutuş şekline sahipseniz V8 tercih edilebilir. Bu bütçede alınabilecek en iyi ürün olduğunu düşünüyorum.
Şunu da söyleyeyim eğer içinize sinmediyse tabii ki almayın, en nihayetinde bu cihazı siz kullanacaksınız.