Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EYPROTR

Uzman
Burada indirime girmiş fakat güçlü olan dongle çıkar mı bilemedim. Bilen var mı?

1770997556214.webp

1770997570801.webp

Ürün kodları aynı.

Teşekkür ederim yanıtınız için.
Yani konu bu değil fakat şunu da belirteyim: bu model kronik Encoder sorunlu bir fare. Almanızı önermem. Tavsiye konusu açın öneri yapalım.

@EYPROTR, ayrıca ürünün içerisinden 8K dongle çıkmıyor, ben farklı bir model ile karıştırdım. Ryzer HyperPooling yazması gerekli. Vatan bir öyle bir böyle demiş, kendileri bilmiyor sanırsam.

Ürün kodu aynı olduğunda çıkması gerekmiyor mu? Vatan çıkıyor diye belirtmiş ama.

Ben HyperSpeed V2 kulaklık almıştım, açıklamasında yazmıyor fakat içinden 8K dongle çıkmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün kodu aynı olduğunda çıkması gerekmiyor mu, vatan çıkıyor diye belirtmiş ama.
Diğer yorumlara bakın, bir öyle bir böyle diyor. 8K Hz için kutu içerisinde Hyperpooling Dongle bulunması lazım.

Ürün kodu aynı olduğunda çıkması gerekmiyor mu? Vatan çıkıyor diye belirtmiş ama.

Ben HyperSpeed V2 kulaklık almıştım, açıklamasında yazmıyor fakat içinden 8K dongle çıkmıştı.
Kulaklık ve 8K dongle nasıl oluyor acaba? O normal dongledir, kulaklıklarda Hz olayı yok.