Fare için bütçe yok, V3 aldım zaten
2 yıl garantisi var mış, bozuldukça gönderip değişim istemeyi düşünüyorum.
Fare için bütçe yok, V3 aldım zaten
Çift tıklama sorunları? 1. Serinin rezilliği ondan bahsediyorum.Yok? Nerede var o faredeÇok eskiden vardı, son batchlerde düzeltildi. Razer hâlâ devam.
Dediğim gibi scroll ve çift tıklama soruları yeni batchlerde düzeltildi, switchleri ve encoderlari değiştirdiler lakin 1. seride kullandıkları switchler bence iyi değil. Zaten GPX1 asla alinmaz sıfır fiyatindan. GPX2 alinir sıfır olarak alinacaksa.Çift tıklama sorunları? 1. Serinin rezilliği ondan bahsediyorum.
Düz V3 mü Pro mu?Fare için bütçe yok, V3 aldım zaten
Konunu görüp almıştım 1400 liraya, o yüzden pek takmıyorum tekerlek olayını.Eğer ki düz aldiysaniz, düz V3 geçen gün 1.400 TL idi, keşke kaçırmasaydiniz. V3'ün sıfır fiyatı bence pek ideal değil.
Rezillik dediğin 4 yıl önce çıkmış eski bir mouse, ayrıca o zamanların en iyi faresiydi hafiflik olsun sensör olsun , sen gidip de 4 yıl önce çıkan fareye rezillik diyemezsin.Çift tıklama sorunları? 1. Serinin rezilliği ondan bahsediyorum.
1.400 liraya rakipsiz, çok iyi fiyatti. Güle güle kullanın.Konunu görüp almıştım 1400 liraya, o yüzden pek takmıyorum tekerlek olayını.
3k falan verip alsaydım şu an iade ediyordum![]()
Hocam scroll sorunu hatırı sayılır kullanıcıda ortaya çıktığı için böyle bir sorun var deriz rahatlıkla evet ama illa çıkacak diye bir kaide yok. Ben 2 yıl Deathadder V2 kullandım. Sonrasında da 2 yıl önce Basilisk V3'e geçtim. Deathadder V2 için malzeme kalitesi sorunlu, tutarken sol kısmından gıcırtı yapıyor, vs. diyen çok kişi vardı o dönem ama bende (ki ben mouse'a pek de nazik davranmam) hiç böyle bir sorun olmadı. Keza Basilisk V3 için sonsuz kaydırma özelliğinden dolayı scroll motorunda sorun çıktığına dair ve bağlantı problemleri yaşattığına dair yurt dışında pek çok insanın şikayet içerikli yazıları var. Ben bu mouse özelinde de bu sorunları hiç yaşamadım.Fare için bütçe yok, V3 aldım zaten
Şu mesaj bayağı sevinmeme neden oldu hocam, bir an üzülmüştüm. 1 hafta oldu daha Fantech Helios II Pro S alalı.![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
![]()
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Bunlar varken yani bence bu tercih bile olamaz. Zaten paranın %40'ını markaya veriyorsunuz.
Evet var.
Teşekkürler hocam.
Ben razer deather Essential öyle yaptım kutusunda duruyor.Fare için bütçe yok, V3 aldım zaten
Ellerimiz çok büyükse ne yapacağız peki Kaan hocam![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
![]()
Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse
![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
![]()
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Bunlar varken yani bence bu tercih bile olamaz. Zaten paranın %40'ını markaya veriyorsunuz.
Evet var.