Çift tıklama sorunları? 1. Serinin rezilliği ondan bahsediyorum.
Dediğim gibi scroll ve çift tıklama soruları yeni batchlerde düzeltildi, switchleri ve encoderlari değiştirdiler lakin 1. seride kullandıkları switchler bence iyi değil. Zaten GPX1 asla alinmaz sıfır fiyatindan. GPX2 alinir sıfır olarak alinacaksa.

Fare için bütçe yok, V3 aldım zaten :D
2 yıl garantisi var mış, bozuldukça gönderip değişim istemeyi düşünüyorum.
Düz V3 mü Pro mu?

Eğer ki düz aldiysaniz, düz V3 geçen gün 1.400 TL idi, keşke kaçırmasaydiniz. V3'ün sıfır fiyatı bence pek ideal değil.

Fare için bütçe yok, V3 aldım zaten :D
2 yıl garantisi var mış, bozuldukça gönderip değişim istemeyi düşünüyorum.
Hocam scroll sorunu hatırı sayılır kullanıcıda ortaya çıktığı için böyle bir sorun var deriz rahatlıkla evet ama illa çıkacak diye bir kaide yok. Ben 2 yıl Deathadder V2 kullandım. Sonrasında da 2 yıl önce Basilisk V3'e geçtim. Deathadder V2 için malzeme kalitesi sorunlu, tutarken sol kısmından gıcırtı yapıyor, vs. diyen çok kişi vardı o dönem ama bende (ki ben mouse'a pek de nazik davranmam) hiç böyle bir sorun olmadı. Keza Basilisk V3 için sonsuz kaydırma özelliğinden dolayı scroll motorunda sorun çıktığına dair ve bağlantı problemleri yaşattığına dair yurt dışında pek çok insanın şikayet içerikli yazıları var. Ben bu mouse özelinde de bu sorunları hiç yaşamadım.

Kimisi gerçekten hatalı üretimdir veya malzeme/bileşen kalitesizdir ama pek çok sıkıntı da kullanıcıların kullanımı ile doğru orantılı ortaya çıkıyor. Ha kişi hor kullanıyor diye ürünün arıza çıkarıyor olması işi normalleştirir mi? Hayır ama bu da işin bir gerçeği.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlar varken yani bence bu tercih bile olamaz. Zaten paranın %40'ını markaya veriyorsunuz.

Evet var.
Şu mesaj bayağı sevinmeme neden oldu hocam, bir an üzülmüştüm. 1 hafta oldu daha Fantech Helios II Pro S alalı.

Bunlar varken yani bence bu tercih bile olamaz. Zaten paranın %40'ını markaya veriyorsunuz.

Evet var.
Ellerimiz çok büyükse ne yapacağız peki Kaan hocam :hehehe:

Biraz hort gibi oldu. İndirimin devam ettiğini sanmasına sebep olduğum varsa kusura bakmayın arkadaşlar. Sonradan gördüm Perşembe günü konuşulduğunu...