belirsizz

Uzman
Yer
Almanya, Düsseldorf
DeathAdder V3 Pro kullanıcısıyım. Yaklaşık 3-4 aydır yan tuşlarda oynama sorunu vardı. 1 ay önce de oyun oynarken içine göçürttüm maalesef.

tet4v91.webp
rsrgf5h.webp
qmat2cy.webp
gk1uf5v.webp
1jd9h2e.webp
İlgili fotoğrafların hepsini sürprizbozanın içinde topladım. Görüldüğü üzere sadece arkaya gidebiliyor biraz. Arkadayken de öne ve içe doğru.

1768997724592.webp

Yeşille işaretlediğim yer sıkışmış durumda. Sıkışma sonrası pek zorlamadım. Tırnakların kırıldığını düşünmüyorum.
Garantisi 2-3 ay daha var bu arada.
Bilgili hocalarım yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DeathAdder V3 Pro kullanıcısıyım. Yaklaşık 3-4 aydır yan tuşlarda oynama sorunu vardı. 1 ay önce de oyun oynarken içine göçürttüm maalesef.

İlgili fotoğrafların hepsini sürprizbozanın içinde topladım. Görüldüğü üzere sadece arkaya gidebiliyor biraz. Arkadayken de öne ve içe doğru.

Eki Görüntüle 219822

Yeşille işaretlediğim yer sıkışmış durumda. Sıkışma sonrası pek zorlamadım. Tırnakların kırıldığını düşünmüyorum.
Garantisi 2-3 ay daha var bu arada.
Bilgili hocalarım yardım ederse sevinirim.

Garanti devam ediyor, yollayın servise değişim yapsa çok iyi olur.

Amazon'dan almış olsaydınız direkt degisim yaparlardı muhtemelen. Vatan'ın sistemine kayıtlıdır bilgileriniz, kendilerine verin garantiye yollasınlar.
@14925 hocamın yaşadıklarından sonra pek garantiye veresim yok ama hadi hayırlısı.
Garanti sürecinde kullanmak için yeni bir mouse alacağım, konu açsam ona da yardım eder misiniz?

Garantisi varsa böyle bilinen bir marka hemen yenisini yollar diye düşünüyorum. Faturalarınız elinizdeyse bir sıkıntı çıkmaz.

@14925 hocamın yaşadıklarından sonra pek garantiye veresim yok ama hadi hayırlısı.
Garanti sürecinde kullanmak için yeni bir mouse alacağım, konu açsam ona da yardım eder misiniz?
Etiketleyin, yardımcı olurum.

Garantisi varsa böyle bilinen bir marka hemen yenisini yollar diye düşünüyorum. Faturalarınız elinizdeyse bir sıkıntı çıkmaz.
Ürüne muhtemelen Arena Bilgisayar bakacak, açıkçası direkt değişim onayı vereceklerini sanmam.