Çözüm Razer DeathAdder V3 Pro tekerlek sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Bass tonu arıyor
Selam, öncelikle her şeye başlamadan önce belirtmek istiyorum ki bu tamamen geçici bir çözümdür. Ürün eninde sonunda, bazen 1 hafta bazen 1 ay bazen 1 yıl da olsa eski haline geri dönüyor. Aynı zamanda rehberden oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmiyorum.

Çözüme geçmeden önce elinizde bulunması gereken yalnızca 2 şey var: Mouse, kontak temizleyici sprey. Ben Loctite SF7039 kullanıyorum atölyemizde şu anda bulunduğu için ancak yağsız olan herhangi bir kontak temizleyiciyi kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken WD-40 bir kontak temizleyici değildir, asla böyle ürünler kullanmayın.

Çözüm oldukça basit. Fareyi kapatın, kontak spreyi farenin tekerlek deliklerinden 1 fıs sıkın. Daha sonra 1-2 dakika kuruyana kadar tekerleği çevirin ve fareyi açın. Sorunun oluşma sebebi encoderin tozlanması olduğu için muhtemelen, sorun çözülmüş oluyor. İyi kullanmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…