Detaylar
Kim cevapladı?Daha ucuza daha iyilerinin olması.
Konuya 2. sayfadan girmisim ilk mesaji gormemisim. Redditde de cok fazla bu sorunlari yasayan var V3 proda daha az ama bende V3 gecmeyi dusunuyorum ama birebir ayni sikinti az da olsa onda da cikiyormus.Merhaba.
1 yıldır DA V3 Pro mouse kullanıyorum ve 1 yılın sonunda mouse ta takılma ve bağlantı kopma sorunları yaşamaya başladım. Ürünü servise gönderdim ve servisten iade kararı çıktı paramı aldım ve Amazon'dan yeniden satın aldım 20 gün olmadan aynı sorunlar bu üründede gözüktü.
Kopma sorunu; mouse bir anda duruyor ve üzerinde beyaz ışık yanıp sönmeye başlıyor 20 saniye sonra tekrar geliyor.
Takılma sorunu; bilgisayar kasıyormuş gibi oluyor aşağıda örnek video ekledim.
Yakın zamanda mouse pad değiştirdim bu sorun ondan olabilir mi? (mousepadin markasıda Razer)
Başka bir forumda bu...
@michaelscofield Hocam 5300TL 3 taksite Viper V3 Pro alınır mı?
Siz baya baya talihsiz şeyler yaşamışsınız, büyük şansızlık. Yinede riske girip almayı düşünüyorum, en azından arkasında Amazon gibi müşteri odaklı bir firma olacak.
Beyaz farelerde zaman içinde sararma olabiliyormuş bu modelde öyle bir şey var mı?
Ornek olarak ne onerebilirsiniz ayni durumdayim arkadasla.
Leviathan V4, ATK Blazing Sky X1 V2, Maya X, ATK Duckbill.Ornek olarak ne onerebilirsiniz ayni durumdayim arkadasla.
Viper v3 hyperspeed vardi. Dun iade ettim dedigim sikintidan dolayi ama mouse cok hosuma gitti. Sekil tutus olarak benzedigindan simdi Viper V3 Pro dusunuyorum ama onda da ayni sorunu yasayanlar varmis.
i5 7500F
Becerikli
Çok ilginç gerçekten her modelde yaşanmasıViper v3 hyperspeed vardi. Dun iade ettim dedigim sikintidan dolayi ama mouse cok hosuma gitti. Sekil tutus olarak benzedigindan simdi Viper V3 Pro dusunuyorum ama onda da ayni sorunu yasayanlar varmis.
4000TL bandında alınacak en iyi Leviathan mı o zaman?Leviathan V4, ATK Blazing Sky X1 V2, Maya X, ATK Duckbill.
Birde bu forumda bir arkadaş Leviathan V4 için ısınma sorunu yaşamış ve servis kabul etmemiş, bu sorun kronik mi?
Son düzenleme:
ATK ile birlikte evet. Leviathan hem optik encoder ile biraz daha önde. Build kalitesi olarak da biraz daha iyi.4000TL bandında alınacak en iyi Leviathan mı o zaman?
Bilinen bir kronik sorunu yok. Üretim hatalı ürün falan denk gelmiştir.Birde bu forumda bir arkadaş Leviathan V4 için ısınma sorunu yaşamış ve servis kabul etmemiş, bu sorun kronik mi?
i5 7500F
Becerikli
Sizce Leviathan, ATK X1 V2 ve A9 Ultimate arasında hangisi mantıklı? A9 Ultimate yi siz yazmamışsınız ama o da iyi deniyor.ATK ile birlikte evet. Leviathan hem optik encoder ile biraz daha önde. Build kalitesi olarak da biraz daha iyi.
Bilinen bir kronik sorunu yok. Üretim hatalı ürün falan denk gelmiştir.