Razer pişman etmediyse RAWM hiç etmez. Hayırlı olsun.Teşekkürler, sizede hayırlı olsun. İlk defa razer dışında bir mouse kullanıcam inşallah pişman etmez.
Detaylar
Kim cevapladı?i5 7500F
Becerikli
RAWM etmez gibi de, Wraith eder gibi geliyor.Razer pişman etmediyse RAWM hiç etmez. Hayırlı olsun.
@michaelscofield Peki Maya X mi Levaitan V4 mu onerirsiniz?
Anladim tesekkurler. Bunu bu wraith den baska siteden alamiyoruz heralde.@6779, Leviathan V4 bence. Hem Optic Encoder, hem de en son nesil amiral gemisi Nordic MCU kullanıyor.
Maalesef. Sadece Wraith tedarik ediyor şu anlık.Anladim tesekkurler. Bunu bu wraith den baska siteden alamiyoruz heralde.
Takip etmedigim icin bilmiyorum da mavisini begendim geldigi oluyor mu hic stoklara? Yoksa bosuna beklemeden alayim.
3-4 gün önce vardı bitmiş. 1 ay falan sürer bence stok gelmesi. Tabi daha erken gelebilir ama stok yeni bitti.Takip etmedigim icin bilmiyorum da mavisini begendim geldigi oluyor mu hic stoklara? Yoksa bosuna beklemeden alayim.
Yardiminiz icin tesekkurler.3-4 gün önce vardı bitmiş. 1 ay falan sürer bence stok gelmesi. Tabi daha erken gelebilir ama stok yeni bitti.
i5 7500F
Becerikli
@michaelscofield, hocam aklıma bir şey takıldı DA V3 Pro'da bir sorun yaşıyorum; mesela Valorant'ta tam karşıma bakıyorum bir anda karakter tam yukarı veya tam aşağı bakıyor. Bir de bugün bir noktada takılı kalır gibi bir şey oldu o garip bir olaydı.
Bunun sebebi mouspad veya toz olabilir mi? Çok toz olan bir bölgedeyim, mousepadi daha yeni temizlemiştim, bugün havalansın diye cam açtım her yeri toz oldu. Mousepadde yeni olunca ondanda şüphelendim, tozdan da şüpheleniyorum. Tabii yine en son ihtimal mouse kalıyor.
Bunun sebebi mouspad veya toz olabilir mi? Çok toz olan bir bölgedeyim, mousepadi daha yeni temizlemiştim, bugün havalansın diye cam açtım her yeri toz oldu. Mousepadde yeni olunca ondanda şüphelendim, tozdan da şüpheleniyorum. Tabii yine en son ihtimal mouse kalıyor.