ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,

Ürünü yaklaşık 3–4 aydır kullanıyorum. Skatez konusunda hiç tatmin etmediği için değiştirdim. Ergonomik bir yapıya sahip olmasına rağmen bana çok büyük geliyor. Elim küçük değil; ancak bazen ele tam oturmuyor ve rahatsızlık hissi yaratıyor. Bazen ise çok iyi oturuyor, buna anlam veremedim. Mouse, tutuşumu sola doğru kaydırdı.

Ağırlık konusuna gelirsek, daha önce kullandığım ürünlere kıyasla ağır. İlk çıktığı zaman 10K vererek satın almıştım. Kaplama hissi çok iyi; başka hiçbir üründe böyle bir his yaşamamıştım. Tıklama hissiyatı da oldukça başarılı. Performans olarak çok iyi; gecikme vb. konularda diğer üst düzey ürünlerin ötesinde.

Alınır mı? Alınmaz. Kürek gibi el gerekiyor ve ağır kalıyor. 10K verip aldığım için kullanmak zorunda hissediyorum, kendimi kandırıyorum. Alıştığım için de vazgeçemiyorum. Birçok Mouse'um var; ancak diğerlerine geçince küçük geliyor.

Tutuş şeklimi ve kıyaslama yaptığım ürünleri görsel olarak ekledim. Görüldüğü gibi palm tutuşundan claw tutuşuna geçmek zorunda kaldım.

WhatsApp Image 2026-01-21 at 19.32.53.webp

WhatsApp Image 2026-01-21 at 19.31.16.webp

Ergonomik mouse arayisi icerisindeyseniz Zowie EC2-DW onerebilirim. Aktif kullaniyorum ve cok memnunum. Bir arti yonu de herhangi bir yazilimi olmadigi icin ek olarak arkada calisan bir servis veya program da olmuyor.

Ergonomik mouse arayisi icerisindeyseniz Zowie EC2-DW onerebilirim. Aktif kullanıyorum ve cok memnunum. Bir arti yonu de herhangi bir yazilimi olmadigi icin ek olarak arkada calisan bir servis veya program da olmuyor.

Teşekkür ederim, WL yazılım olarak, aynı görevi yapıyor.