FreezyRagnar

Uzman
Merhaba. Ürünün genel olarak sol tarafındaki tuşlar çok hoşuma gitti ve işime yarar bir şekilde. Zaten mouse almayı düşünüyordum. Sizce bu alınır mı? Ya da önerebileceğiniz, buna benzer başka bir mouse var mı bu bütçede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı mouse'u ben de düşünüyorum. Tuş sayısından değil de rahatlığından daha çok. Eskiden çalıştığım ofiste vardı, cidden sağ taraftaki serçe parmak koyma yeri falan çok rahattı. Claw, palm arası bir tutuşum var bana çok rahat geliyordu. Ama Razer Hyperspeed'lerin bazılarında bir süre sonra scroll sorunu falan oluyordu. Araştırmak lazım. Gerçi bende daha önce Basilisk V2 X Hyperspeed vardı, onun bozulduğunda contact cleaner sıkarak halletmiştim.

Aynı mouse'u ben de düşünüyorum. Tuş sayısından değil de rahatlığından daha çok. Eskiden çalıştığım ofiste vardı, cidden sağ taraftaki serçe parmak koyma yeri falan çok rahattı. Claw, palm arası bir tutuşum var bana çok rahat geliyordu. Ama Razer Hyperspeed'lerin bazılarında bir süre sonra scroll sorunu falan oluyordu. Araştırmak lazım. Gerçi bende daha önce Basilisk V2 X Hyperspeed vardı, onun bozulduğunda contact cleaner sıkarak halletmiştim
Razer mouselarda kronik bir sorun sanırım bendede Deathadder Essential var şuan. Yeni aldığım zaman scroll tuşu bozulmuştu direk temiz kullanmama rağmen. Sitelerde scroll tuşuna tıklayarak yukari aşşağı hitmeye alıştım yani bozulsada pek önemli olmaz benim için.

Razer mouselarda kronik bir sorun sanırım bendede Deathadder Essential var şuan. Yeni aldığım zaman scroll tuşu bozulmuştu direk temiz kullanmama rağmen. Sitelerde scroll tuşuna tıklayarak yukari aşşağı hitmeye alıştım yani bozulsada pek önemli olmaz benim için.
Çözüm yolları var yine de, ben DAW programlarında falan da kullandığım için çok yavaşlatıyordu beni. Bendeki aşağı iterken yukarı falan gidiyordu, contact cleaner ile çözmüştüm ama. Şuan ROG Gladius III kullanıyorum ama çok daha rahat geldiği için Naga'ya geçmeyi planlıyorum ben de. Bu tipte başka bir alternatif de bulamadım. Eskiden Cooler Master Xornet II vardı bu tarz, yıllar önce kullanmıştım o da çok rahattı :D