Veira

Başarılı
Blackshark V2 kulaklığımda Synapse'e girerken böyle bir hata alıyorum fakat 'Razer USB sound card' zaten varsayılan olarak seçili. Bu ayarlara nasıl erişebilirim?

Bir de yardımcı yazılım olarak THX sürücüsü yüklüydü fakat kurcalarken onu sildim aygıt yöneticisinden. Alakası var mıdır?

1765018198942.webp

Çözüm: Yazılımı sil yükle yaptım. Şu anlık bir sorun gözükmüyor.

Son düzenleme:
Blackshark V2 kulaklığımda Synapse'e girerken böyle bir hata alıyorum fakat 'Razer USB sound card' zaten varsayılan olarak seçili. Bu ayarlara nasıl erişebilirim?

Bir de yardımcı yazılım olarak THX sürücüsü yüklüydü fakat kurcalarken onu sildim aygıt yöneticisinden. Alakası var mıdır?

Eki Görüntüle 208435

Çözüm: Yazılımı sil yükle yaptım. Şu anlık bir sorun gözükmüyor.
Sorununuzun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Razer Synapse'i Güncelleyin:
- Razer Synapse'in en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Eğer güncel değilse, resmi Razer web sitesinden en son sürümü indirin ve yükleyin.

2. Razer USB Ses Kartını Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızın denetim masasında, Ses ayarlarına gidin.
- Razer USB Ses Kartı'nın varsayılan olarak ayarlandığını doğrulayın.
- Eğer seçili değilse, "Razer USB Sound Card"ı sağ tıklayıp "Varsayılan olarak ayarla" seçeneği ile ayarlayın.

3. THX Sürücüsünü Yeniden Yükleyin:
- THX sürücüsünü kaldırmışsanız, Razer’ın resmi web sitesinden tekrar indirin ve kurulum yapın.
- Sürücüyü yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

4. Aygıt Yöneticisini Kontrol Edin:
- Aygıt Yöneticisi'ni açın ve "Ses, video ve oyun denetleyicileri" bölümünü kontrol edin.
- Razer ile ilgili bir aygıtın düzgün şekilde yüklendiğinden emin olun. Eğer sorun varsa, sağ tıklayıp "Sürücüyü güncelle" seçeneğini deneyin.

5. Razer Synapse’i Yeniden Başlatın:
- Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra, Razer Synapse'i tamamen kapatıp yeniden açın.

6. Boş Arka Plan Programlarını Kapatın:
- Diğer yazılımların (özellikle sesle ilgili olanlar) Razer Synapse ile çakışma yaratabileceğini göz önünde bulundurarak, gereksiz programları kapatın.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorununuzun çözülmesi beklenmektedir. Eğer sorun devam ederse, daha fazla teknik bilgi veya hata mesajı iletebilirsiniz.