Bütçe
3000
Razer teknolojisi dediğin şeyi Pixart yapıyor zaten, Razer Focus pro denilen sensorlerin hepsi Pixart yapımı sadece Razer markası basılmış, mouse sensörlerinin yüzde 90'ını Pixart yapıyor. Logitech ve 1-2 marka hariç. Şu an en iyi sensör Pixart Paw3950/HS, RazerFocus pro 35K, Hero 2 ve Asus Rog Aimpoint pro.

Hero 2 sensörü verim olarak iyiken öbürleri ise cam mousepad gibi yüzeylerde daha uyumlu, aralarında az çok farklar var fakat hissiyat ve gecikme olarak yüzde 99,99 aynılar.
Polling rate'e gelicek olursak 2000 Hz en iyisi şahsi görüşüm.

Gpx 2 hayatta 5600 TL etmez. Asus rog keris 2 Ace veya Lamzu Maya X bakmanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer teknolojisi dediğin şeyi Pixart yapıyor zaten, Razer Focus pro denilen sensorlerin hepsi Pixart yapımı sadece Razer markası basılmış, mouse sensörlerinin yüzde 90'ını Pixart yapıyor. Logitech ve 1-2 marka hariç. Şu an en iyi sensör Pixart Paw3950/HS, RazerFocus pro 35K, Hero 2 ve Asus Rog Aimpoint pro.

Hero 2 sensörü verim olarak iyiken öbürleri ise cam mousepad gibi yüzeylerde daha uyumlu, aralarında az çok farklar var fakat hissiyat ve gecikme olarak yüzde 99,99 aynılar.
Polling rate'e gelicek olursak 2000 Hz en iyisi şahsi görüşüm.

Gpx 2 hayatta 5600 TL etmez. Asus rog keris 2 Ace veya Lamzu Maya X bakmanı öneririm.
Razerın en azından v3pro ve viper prodaki özelliklerini neredeyse hiçbir farede görmediğim için Razer teknolojisi dedim. Bahsettiğin gibi sensörleri üreten Pixart olabilir fakat piyasadaki birçoğu mouseda neden yok (veya var ama bahsetmiyorlar emin değilim Razer gereksiz abartmayı seven bir marka), zemin algılama ve zemine göre kalibre etme, yükseklik algılıma vs
Ama tabi dediğin gibi hissiyat ve gecikme olarak yüzde 99,99 aynı olduklarına bende hem fikirim, o yüzden aralarındaki fiyat farklarından kaynaklı kafa karışıklığı yaşadım.

Polling rate (8K) açıkcası cidden bence çok gereksiz 2-4K'nın dışına çıkma gereği yaşamak biraz extreme geliyor.

GPX 2 beyazıyla siyahı aynı fiyat olsa 4.5K TL civarı çok okey ama 5600 asla etmez katılıyorum.

Razer DeathAdder V3 Pro kablosuz - 3.399₺ (PcKolik)
Razer Viper V3 HyperSpeed - 2.299₺ (PcKolik)
Logitech G PRO X Superlight - 4.229₺ (Amazon)
VGN Dragonfly Wireless - 2.799₺ (Wraith e-sports)

Kablosuz fare deneyimim yok fakat forumda diğer insanların konularını okuduğumda 4K Hz olmazsa almam gibisinden şeyler gördüm ve anlam veremedim. Valorant, CS oynayan FPS oyuncusuyum fakat default 1K Hz mouse ile gayet de sağlam oynayabiliyorum. Mouse bozulduğu için yeni mouse alacağım, Logitech G PRO X Superlight alma fikrim vardı ama Razer teknolojileri biraz daha cezbetti beni.
VGN Dragonfly önerileri de sıkça karşıma çıktı ama çok fazla kararsız kaldım.

Önerileriniz fikirleriniz nelerdir? Veya farklı önereceğiniz 2.000₺ - 4.000₺ arası mouse varsa onları da yazabilirsiniz.

Kendi linktree bağlantılarını da paylaştım, orada PcKolik'e yer verdikleri için resmi orijinal faredir diye düşünüyorum. Bunun hakkında da bilginiz varsa beni aydınlatabilirseniz güzel olur.

V3 HyperSpeed pilli bence almayın bu dönemde pilli mouse (?)

GPX 1 alınmaz. Alınacaksa 2 alınmalı.
DeathAdder V3 Pro'da scroll sorunu mevcut.
Viper V3 Hyperspeed'in sensör konumu rezalet.
Dragonfly parasının hakkını vermiyor.

Önerim bu 2 ürün. SWAR kodunu kullanabilirsiniz.

Bunu da öneren çok fazla kişi olmuş, kararsız kaldım.

Razer cobra Pro indirimde şu an düşünülebilir.

QC/BC sorunu var X1 ve F1'de, tercih etmeyiniz.