Razer Viper V2 Pro'nun Bilkom garanti süreci nasıl işler?

Arlecchino

Deneyimli
Yer
Khaenri'ah/Crimson Moon Dynasty
2. el olarak garantili Viper V2 Pro satın aldım ve scroll tuşu arızalı çalışıyor. Satıcı daha önce bu sorunu yaşadığını ve hava tutunca geçtiğini belirtmişti ben de bunu bilerek satın aldım yani satıcı ile aramızda sıkıntı yok. Sanırım encoder a toz kaçtığı için Razer'ın bazı farelerinde bu sorun varmış. Ürünün faturası bana ait olmadığı için garanti süreci nasıl işler hocalarım? Direkt bilkom ile temasa geçtim kendilerinden cevap bekliyorum. Para iadesi mi yoksa değişim mi verirler aranızda bunu deneyimleyen var mı?

Değişim verebilirler, ellerinde yoksa farklı bir model ile (örneğin DeathAdder V3 Pro) ile değişebilirler.

Fatura MediaMarkt olduğu için umarım başıma bela etmezler. Adamlar elimde değişim belgesi olmasına rağmen ısrarla para iadesi önermişlerdi. Teşekkürler cevap için.

2. el olarak garantili Viper V2 Pro satın aldım ve scroll tuşu arızalı çalışıyor. Satıcı daha önce bu sorunu yaşadığını ve hava tutunca geçtiğini belirtmişti ben de bunu bilerek satın aldım yani satıcı ile aramızda sıkıntı yok. Sanırım encoder a toz kaçtığı için Razer'ın bazı farelerinde bu sorun varmış. Ürünün faturası bana ait olmadığı için garanti süreci nasıl işler hocalarım? Direkt bilkom ile temasa geçtim kendilerinden cevap bekliyorum. Para iadesi mi yoksa değişim mi verirler aranızda bunu deneyimleyen var mı?
Böyle bir sorun vardı Razer deathadder essential mousede bilkom garantiliydi. Ve değişim oldu satıcıya yazdım ve yeni mouse yolladılar.

Zaten genellikle değişim talep ediyorlar.

Viper V3 Pro dışında Razer'ın neredeyse tüm fareleri scroll sorunlu sen tekerleği yukarı kaydırdığında kendi kafasına göre aşağı algılıyor maalesef ki.

Böyle bir sorun vardı Razer DeathAdder Essential farede bilkom garantiliydi. Ve değişim oldu satıcıya yazdım ve yeni mouse yolladılar.

Zaten genellikle değişim talep ediyorlar.

Para iadesi zor eğer elinde stok yoksa yaparlar, kendi kafalarina göre tamir ederler çok yüksek ihtimalle ya da düşük ihtimalle değişim gönderirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Viper V3 Pro dışında Razer'ın neredeyse tüm fareleri scroll sorunlu sen tekerleği yukarı kaydırğında kendi kafasına göre aşağı algılıyor maalesef ki.

Para iadesi zor eğer elinde stok yoksa yaparlar, kendi kafalarina göre tamir ederler çok yüksek ihtimalle ya da düşük ihtimalle değişim gönderirler.

Tamir dedikleri şeyde sanırım hava tabancası ile hava tutmak. Değişim talep edeceğim umarım kabul ederler.

Viper v3 pro dışında Razer 'ın neredeyse tüm mouseları scroll sorunlu sen tekerleği yukarı kaydırğında kendi kafasına göre aşağı algılıyor maalesefki.

Para iadesi zor eğer elinde stok yoksa yaparlar, kendi kafalarina göre tamir ederler çok yüksek ihtimalle yada düşük ihtimalle değişim gönderirler.
Çevremdekiler hep değişim yapıyorlar dediler.

Tamir dedikleri şeyde sanırım hava tabancası ile hava tutmak. Değişim talep edeceğim umarım kabul ederler.
Ha bu arada not olarak arızayı yazmıştım ve değişim istemiştim.

Cevaplarını bekliyorum büyük ihtimalle pazartesi yanıtlarlar. Gelişme olunca konuya ekleme yapacağım hepinize teşekkürler.

3.12.2024 de başlayan süreç bugün yani 23.12.2024 de bitti. Tarafıma iade/değişim raporu tamamlanmadan önce süreç içerisinde herhangi bir bilgilendirme olmadı direkt raporu hazırlayıp SMS ve WhatsApp ile tarafıma ulaştırdılar. X firmanın X şubesi elimizde o üründen yok para iadesi yapalım dese de internetten stok durumunu gösterip itiraz ettim. Servise göndermeden önce faturanın fotoğrafını bulundurun ona göre işlem yapıyorlar. Konu için yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt