Razer Viper V2 Pro'nun Bilkom garanti süreci nasıl işler?

Ben de ayni fareyi ayni sorundan servise gonderdim para iadesi istiyorum kronik farenin degismesini istemiyorum nasıl ulasabilirim MediaMarkt uzerinden tekrar kendilerine 15 gun oldu hala ses yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ayni fareyi ayni sorundan servise gonderdim para iadesi istiyorum kronik farenin degismesini istemiyorum nasıl ulasabilirim MediaMarkt uzerinden tekrar kendilerine 15 gun oldu hala ses yok.

20-25 güne tamamlanıyor. İade/Değişim kağıdın ile sana zaten para iadesimi yoksa ürün değişimi mi diye soruyorlar.

Cevaplarını bekliyorum büyük ihtimalle pazartesi yanıtlarlar. Gelişme olunca konuya ekleme yapacağım hepinize teşekkürler.

3.12.2024 de başlayan süreç bugün yani 23.12.2024 de bitti. Tarafıma iade/değişim raporu tamamlanmadan önce süreç içerisinde herhangi bir bilgilendirme olmadı direkt raporu hazırlayıp SMS ve WhatsApp ile tarafıma ulaştırdılar. X firmanın X şubesi elimizde o üründen yok para iadesi yapalım dese de internetten stok durumunu gösterip itiraz ettim. Servise göndermeden önce faturanın fotoğrafını bulundurun ona göre işlem yapıyorlar. Konu için yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hocam, ben de sizinle aynı durumdayım. Ürünü ikinci el olarak almıştım. Daha önce monitörü garantiye gönderirken faturayı kutunun içine koymama rağmen tekrar fatura istemişlerdi. Şimdi fareyi gönderirken kutulama aşamasında faturanın fotoğrafını çekmiştim, ancak telefonu sıfırladığım için artık o fotoğrafa erişimim yok. Olur da faturayı tekrar isterlerse ilgilenirler mi, emin değilim. Neden tekrar fatura talep ettiklerini de anlamış değilim. İnternette araştırdım, kutuyla birlikte gönderilmiş olsa bile yine de fatura fotoğrafı istedikleri oluyor. Ona göre işlem yapıyorlardan kastınız nedir acaba

Tamir etmezler umarim yollarken ozellikle belirtmedim bir şey.
Son durum ne oldu acaba?

Son düzenleme:
Hocam, ben de sizinle aynı durumdayım. Ürünü ikinci el olarak almıştım. Daha önce monitörü garantiye gönderirken faturayı kutunun içine koymama rağmen tekrar fatura istemişlerdi. Şimdi fareyi gönderirken kutulama aşamasında faturanın fotoğrafını çekmiştim, ancak telefonu sıfırladığım için artık o fotoğrafa erişimim yok. Olur da faturayı tekrar isterlerse ilgilenirler mi, emin değilim. Neden tekrar fatura talep ettiklerini de anlamış değilim. İnternette araştırdım, kutuyla birlikte gönderilmiş olsa bile yine de fatura fotoğrafı istedikleri oluyor. Ona göre işlem yapıyorlardan kastınız nedir acaba

Son durum ne oldu acaba?
degisim ya da para iadesi sonucu cikti fare hem kronik hem de elime oturmadigi icin para iadesi aldim lamzu atlantis mini pro aldim

degisim ya da para iadesi sonucu cikti fare hem kronik hem de elime oturmadigi icin para iadesi aldim lamzu atlantis mini pro aldim
Para iadesini nasıl aldınız ürünü satın alan kişinin kartına yapılmıyor mu iade? Bana da değişim iade çıkıt şu an stokta yok gördüğüm kadarıyla iade alırsam paranın faturadaki kişiye gideceğini söylemişlerdi. Şu an fareye ihtiyacım yok aslında değişim alıp satmak istiyordum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt