Razer Viper V3 HyperSpeed nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 642
  • Etiketler Etiketler
    nasıldır razer
İlginç. Keşke AVM'lerde falan deneme şansım olsa. Biraz risk çünkü malum.

Rival 3 kullandım bir süre. Çok beğenmiyorum açıkçası yapısını. Viper V3 ve G Pro X çok güzel oturuyor elime.

Teşekkürler değerlendireceğim.

Bu arada G Pro X seviyesine çıkma ihtimalim de var. Ona ne dersiniz? DEX değil normal model.

Teşekkürler değerlendireceğim.

Bu arada G Pro X seviyesine çıkma ihtimalim de var. Ona ne dersiniz? DEX değil normal model.
5.500 TL güncel fiyatı. Coating sorunları tekrardan gündeme gelmiş. Dex modelinde bile yaşayanlar mevcut. Daha iyi alternatifleriniz mevcut.

(SteelSeries Prime ile tamamen aynı shape.)

Bunlara da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Viper V3 Pro nasıldır peki hocam? Bilindik markalara yönelmek istiyorum açıkçası. Niko bir ara turnuvada sensörden sorun yaşamıştı, Woxic uzun yıllar kullandı ama Rival ile değiştirdi diye biliyorum.

Viper V3 Pro nasıldır peki hocam? Bilindik markalara yönelmek istiyorum açıkçası. Niko bir ara turnuvada sensörden sorun yaşamıştı, Woxic uzun yıllar kullandı ama Rival ile değiştirdi diye biliyorum.
Niko yaşadı, Razer da hemen bir firmware güncellemesiyle sorunu çözdü. Viper V3 Pro iyidir, hoştur, fiyatı çoktur ama sağlam faredir. Sağlamlık testi yapacağım diye fareyi sıkarken parmağımı burkmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…