@Toby Fox, yanlış yorumlamadıysam V8 biraz Rival 3 gibi yapıya sahip. Doğru mudur? V6 ve V8 arasındaki fark da bu yapı mıdır?
V6 ile Rival 3 çok benzer. V8 ile Rival 3 alakasiz.
@Toby Fox, yanlış yorumlamadıysam V8 biraz Rival 3 gibi yapıya sahip. Doğru mudur? V6 ve V8 arasındaki fark da bu yapı mıdır?
Rival 3 denediyseniz ve elinize oturduysa Scyrox V6 da oturacaktır. V6 size tam gelecektir, V8 küçük gelir.İlginç. Keşke AVM'lerde falan deneme şansım olsa. Biraz risk çünkü malum.![]()
Tamamdır, Superlight tam geliyorsa V6 almalisiniz. Viper V3 ile Scyrox V8 çok alakasız. Asıl risk V8'de.
5.500 TL güncel fiyatı. Coating sorunları tekrardan gündeme gelmiş. Dex modelinde bile yaşayanlar mevcut. Daha iyi alternatifleriniz mevcut.Teşekkürler değerlendireceğim.
Bu arada G Pro X seviyesine çıkma ihtimalim de var. Ona ne dersiniz? DEX değil normal model.
Niko yaşadı, Razer da hemen bir firmware güncellemesiyle sorunu çözdü. Viper V3 Pro iyidir, hoştur, fiyatı çoktur ama sağlam faredir. Sağlamlık testi yapacağım diye fareyi sıkarken parmağımı burkmuştum.Viper V3 Pro nasıldır peki hocam? Bilindik markalara yönelmek istiyorum açıkçası. Niko bir ara turnuvada sensörden sorun yaşamıştı, Woxic uzun yıllar kullandı ama Rival ile değiştirdi diye biliyorum.