Superlight 2 ile aynı fiyat olmuş neredeyse. Superlight 2'yi havada, karada dövecek bir fare.
Detaylar
Kim cevapladı?Lamzu Maya X'in 5.000 TL edecek hiçbir yanı yok, fiyatı gereksiz yükseldi. Her şeyi tamamen Scyrox V6 ile aynı ve Scyrox V6 3.000 TL.
Scyrox da Lamzu'ya ait. Sadece malzeme kalitesi farkı var o da çok büyük değil.
Lamzu Maya X'in 5.000 TL edecek hiçbir yanı yok, fiyatı gereksiz yükseldi. Her şeyi tamamen Scyrox V6 ile aynı ve Scyrox V6 3.000 TL.
Scyrox da Lamzu'ya ait. Sadece malzeme kalitesi farkı var o da çok büyük değil.
Scyrox`larda batarya olme sorunu var. Lamzu'nun fiyatinda da bence absurt bir artis yok. Zaten piyasada bu donanimi barindiran tum fareler ortalama 4K'den basliyor. Daha ucuz olanlarda malzeme konusu acilinca batiyor.
Her bataryalı bir ürünün bir gün bataryası ölür hocam. Batarya ölmesi bir sorun değil, batarya ölür. 6 aydır kullandığım Scyrox'ta henüz bir problem yok. Malzeme konusunda evet farklar oluyor, olmalı da. 3.000 TL'lik aynı özellikteki fareyle 6.000 TL'lik aynı özellikteki farenin malzeme kalitesi aynı olmuyor, olmamalı da. Scyrox'u örnek verdim ben aynı firmaya ait diye. Scyrox'un malzeme kalitesi evet çok iyi değil. A9 Ultra ile Maya X'in de özellikleri aynı denilebilir, teknik özellikleri de aynı hemen hemen. 6000 TL'lik farede de aynı donanımları kullanıyorlar 3.000 TL'likte de. Fare sektörü böyle artık. Malzeme kalitesi vs. değişiyor sadece, bir de batarya optimizasyonu değişiyor. Yeni bir MCU çıktı, Nordic 54L15 diye. RAWM onu kullandı, Razer vs. kullanır mı artık bilemiyorum. 52840 ile kıyaslamasını da görmedim. Kağıt üzerinde 54L15 daha iyi.Scyrox'larda batarya olme sorunu var. Lamzu'nun fiyatinda da bence absurt bir artis yok. Zaten piyasada bu donanimi barindiran tum fareler ortalama 4K'den basliyor. Daha ucuz olanlarda malzeme konusu acilinca batiyor.
Son düzenleme:
Ya zaten Lamzu Maya X malzeme kalitesi konusunda piyasadaki
plastik malzemeye sahip neredeyse butun mouselari gecer. Buradaki asil soru, RVV3P alindiginda aradaki 1.000 TL'lik farka degecek mi? (Wraith'te 4.850 TL'ye geliyor.)Yani hocam benim derdim su o kadar para veriyorsam bi' 3-4 sene kafam rahat olsun. Encoder sorunlariyla, batarya olmeleriyle, switch bozulmalariyla vs. ugrasmak istemiyorum.Her bataryalı bir ürünün bir gün bataryası ölür hocam. Batarya ölmesi bir sorun değil, batarya ölür. 6 aydır kullandığım Scyrox'ta henüz bir problem yok. Malzeme konusunda evet farklar oluyor, olmalı da. 3.000 TL'lik aynı özellikteki fareyle 6.000 TL'lik aynı özellikteki farenin malzeme kalitesi aynı olmuyor, olmamalı da. Scyrox'u örnek verdim ben aynı firmaya ait diye. Scyrox'un malzeme kalitesi evet çok iyi değil. A9 Ultra ile Maya X'in de özellikleri aynı denilebilir, teknik özellikleri de aynı hemen hemen. 6000 TL'lik farede de aynı donanımları kullanıyorlar 3.000 TL'likte de. Fare sektörü böyle artık. Malzeme kalitesi vs. değişiyor sadece, bir de batarya optimizasyonu değişiyor. Yeni bir MCU çıktı, Nordic 54L15 diye. RAWM onu kullandı, Razer vs. kullanır mı artık bilemiyorum. 52840 ile kıyaslamasını da görmedim. Kağıt üzerinde 54L15 daha iyi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi fare. Net alınır. 5.150’ye Superlight 2 aldım yoksa alırdım bunu.
Superlight 2'yi dövecek bir fare değil ama fiyat avantajından ötürü alınır. Hala Hero 2 sensörden iyi bir sensör yok şu an piyasada.
Superlight 2 ile aynı fiyat olmuş neredeyse. Superlight 2'yi havada, karada dövecek bir fare.
johan liebert
Becerikli
Superlight 2'yi dövecek bir fare değil ama fiyat avantajından ötürü alınır. Hala Hero 2 sensörden iyi bir sensör yok şu an piyasada.
Hangi açıdan?