Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaş da zaten aynı görüşteydi hocam.
Coat dandik. Sari modelinde sararmalar meydana geliyor. Ayrica tenz gibi esporcularda paraniz yoksa bulasmayin diyor.
Yanlış secmisim duzelttim. Sağ olun uyari icin hocam.
@8688, üst düzey sensörleri karşılaştırıyorsunuzhiçbir farkları yok. Hissedebilecek misiniz 750 IPS ile 888 IPS farkını?
Superlight 2'nin coating sorunu bile Superlight 2'nin bu fareden daha alt düzeyde olmasını sağlıyor.
Hocam ben zaten malzeme kalitesine iyi demedim sensörü üst düzey bir sensör dedim. Teknoloji olarak en üst seviyede. Dediğiniz gibi belli bir yerden sonra IPS veya gnin bir anlamı yok. Kendim kullanıyorum Superlight 2'yi bir yıldır bende coat problemi olmadı. Biraz kullanıma bağlı bir durum ben düzenli temiz kullanıyorum. Fakat malzeme kalitesi olarak Razer'dan iyi diyemem sağ solunda hafif gıcırdama yapıyor, avuç içinde çok ter yapıyor ve leke bırakıyor. Ben razerları da denedim Viper Pro, DeathAdder hepsini elimle denedim shape olarak beğenmedim. Elime en uygun Superlight 2 olduğu için bunu aldım. Zaten Superlight 2'nin alınmasının sebebi shape ve teknolojisi. Bunun dışında malzeme kalitesi, skatezleri kötü. Mouse alacaklara tavsiyem marka fanı olmayın gidin elinizle deneyin. MediaMarkt'da falan deneme şansınız oluyor çoğu mouse sergileniyor. Elinize hangisi uygunsa onu alın.