RDR2nin oyun moturu Rockstara ait. RDR2 gibi bir oyun yapamazsın. Motorunu da yapamazsın. Zaten motoru kendileri yıllardır geliştirdikleri ve sadece kendilerine ait olduğu için yaptıkları oyun başka hiçbir oyuna benzemiyor hep öne çıkıyor.

İmkansız diye bir şey yoktur. Yaşım 10.
Arkadaşım hayalin güzel ama ulaşması imkansız niye örnek veriyorum Enis kirazoglu neden böyle oyun yapmaya atılmadı Kaldı ki en sevdiği oyunlardan bir tanesi kendisi bile dedi işin içine girince anladım zormuş açıklaması var Ayrıca imkansız diye bir şey var

Son düzenleme:
Yaşım 10 değil 19 yanlış yazdım kusura bakmayın.
Ayrıca unreal engineyi buldum teşekkürler sorun çözüldü.

Arkadaşım hayalin güzel ama ulaşması imkansız niye örnek veriyorum Enis kirazoglu neden böyle oyun yapmaya atılmadı Kaldı ki en sevdiği oyunlardan bir tanesi kendisi bile dedi işin içine girince anladım zormuş ayrıca imkansız diye bir şey var
Kimseye gaz vermek gibi olmasın ama 1 kişi AAA kalitesinde oyun yapabilir. Oyun motorları bu süreci hızlandırıyor. Tabii doğrudan RDR 2 kalitesinde olmaz öyle. Çünkü RDR 2'de grafikten sonra gelen şey, karakterlerin her olaya en az bir tepki vermesi. Gerek konuşma, gerek mimik, gerek farklı tepkiler. Bu yönden ekstra detaycılık var.

Boyle bir oyunu yapmak icin Rockstar games kendi oyun motorunu uretti ve kullandi. Yüzlerce calisaniyla yapti. Oncelikle boyle bir oyun yapabilmen icin ciddi bir bilgi birikimine ve iyi bir ekibe ihtiyacin var.

Tek başınıza yapamazsınız. Modellemeyi, C++, animasyon, ses hazırlama vs. daha tonlarca şeyi öğrenmeniz 15 senenizi alsa. RDR seviyesinde yapabilmek için. Bunu tek başına hazırlanması da bir 20 sene sürse. 35 sene sonra RDR'ye rakip oyun çıkartabilirsiniz. Unreal öğrenirken zaten anlayıp 1-2 hafta sonra vazgeçeceksinizdir. Başarılar dilerim.