Merhaba, oyunu Steam üzerinden yeni indirdim. Format atmadan önce de aynı şekilde oyun yükleme ekranında (Eski fotoğrafların gösterildiği kısım) kapanıyordu. Formattan sonra ilk defa yükledim oyunu açıyorum kendi kendine kapanıyor. Herhangi bir hata da vermiyor. Çakışma yapabilecek uygulamaları durdurup denedim aynı. Ekran kartım güncel, sistemin yetmeme gibi bir durumu da yok. Vulkan'dan DirectX12'ye çektim ayarları aynı şekilde hiçbir hata vermeden oyun kapanıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Hatayı çözdüm. Cloud'daki save dosyam bozulmuş. Oyuna %100 save dosyası yükleyip yeniden başlattığımda yerel save dosyası mı yoksa Cloud'daki save dosyası mı diye çıkan soruda yerel save dosyasını seçtim. Formattan sonra bile düzelmeme sebebi muhtemelen trainer ile sağa sola bıraktığım araçlar, hayvanlar sebep olmuş olabilir. Muhtemelen de öyle.
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım.
İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıdan yazılıma ulaşabilirsiniz.
Process Monitor, Windows için gerçek zamanlı dosya sistemi, Kayıt Defteri ve işlem/iş parçacığı etkinliğini gösteren gelişmiş bir izleme aracıdır. Benzersiz güçlü özellikleri sayesinde Process Monitor, sistem sorun giderme ve kötü amaçlı yazılım...
techolay.net
Yazılımı çalıştırdığınızda yazılımın not aldığı arka plan işlemlerini göreceksiniz. Bunlarla bir işimiz yok, o yüzden bunu durduracağız.
Ctrl + E kısayolunu kullanarak veya sol üstteki File >...
Hatayı çözdüm. Cloud'daki save dosyam bozulmuş. Oyuna %100 save dosyası yükleyip yeniden başlattığımda yerel save dosyası mı yoksa Cloud'daki save dosyası mı diye çıkan soruda yerel save dosyasını seçtim. Formattan sonra bile düzelmeme sebebi muhtemelen trainer ile sağa sola bıraktığım araçlar, hayvanlar sebep olmuş olabilir. Muhtemelen de öyle.