Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

whsnsxjskx

Uzman
Merhaba, RDR 2'ye tekrardan başladım ama sorunum var. Oyun otomatik olarak tüm ayarları ultraya çekiyor ama ben yüksekte oynamak istiyorum. Ayarları ayarlıyorum, yeniden başlatmamı istiyor, yapıyorum ama ayarlar kaydedilmiyor. Bu ayarları oyun dosyalarından değiştirme gibi bir yöntem var mı? Sanmam ama Türkçe yamadan kaynaklı olabilir mi?

Çözüm
Screenshot 2025-10-10 223240.webp

Eğer NVIDIA kullanıyorsanız "Yeni eklenen oyunları ve uygulamaları otomatik olarak optimize et" kapatın.
Merhaba, RDR 2'ye tekrardan başladım ama sorunum var. Oyun otomatik olarak tüm ayarları ultraya çekiyor ama ben yüksekte oynamak istiyorum. Ayarları ayarlıyorum, yeniden başlatmamı istiyor, yapıyorum ama ayarlar kaydedilmiyor. Bu ayarları oyun dosyalarından değiştirme gibi bir yöntem var mı? Sanmam ama Türkçe yamadan kaynaklı olabilir mi?

Sistemin ne bilmiyorum ama NVIDIA ise NVIDIA App'te otomatik ayar yapma kısmı var, onu kapat. Oyun orijinal mi bir de? Türkçe yama ile alakalı değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVDIA App kapat ve Grafik API'yi değiştir Vulkan yap.

Aynı sorunu yaşamıştım Belgelerim > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörünü aç system.xml dosyasına sağ tıkla salt okunur işaretliyse kaldır o tiki çünkü oyun ayarı değiştirse bile dosyaya yazmıyor, oyun yeniden açıldığında eski ayar geri gelir.

Aynı sorunu yaşamıştım Belgelerim > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörünü aç system.xml dosyasına sağ tıkla salt okunur işaretliyse kaldır o tiki çünkü oyun ayarı değiştirse bile dosyaya yazmıyor, oyun yeniden açıldığında eski ayar geri gelir.

Ben o dosyayı sildim sonra oyuna girip ayarları yapıp kaydettim çıktım bir daha girdim artık sabit kaldı.