RDR2 ve Cyberpunk 2077'deki ara sahnelere yönelik eleştiri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cruslan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 357
  • Etiketler Etiketler
    zor
Sevmiyorsa oynamamalı işte. Adam kafaya takmış söve söve oynuyor. İyiliği için diyoruz aslında. Sevmediğin bir şeyle zamanını boşa harcamana gerek yok çünkü.
Eki Görüntüle 158677Eki Görüntüle 158678Eki Görüntüle 158679Eki Görüntüle 158684
Biri de kafaya takmış RDR 2'yi azıcık bile öven veya konu sahibinin desteklemeyen tüm mesajlara dislike atıp kaçıyor. Geçenlerde de "GTA 6 çok geç geldi Rockstar para için yapıyor" falan diyordu. Bu tiplerden kurtulamazsınız. Bunların amacı bambaşka.

@madelyn, RDR2 fan kitlesi biraz toxic. Oyunu sevmeyeni "Bu oyundan anlamıyor" diye aşağılıyorlar hemen :D Tamam, RDR2 benim de en sevdiğim oyunlardan ancak abartmayın arkadaşlar gerçekten. Herkes her şeyi sevmek zorunda değil. RDR2 kendini tüm insanlara beğendirebilecek ilahi bir oyun değil. Senin hoşuna gider bir başkasının gitmez.

Rockstar Games gibi nefret ettiğim oyun şirketleri, bu fanboy kitleler sayesinde kafasına göre rahat takılabiliyor. Babanızın malıymış gibi savunmayın bu kadar...

@madelyn, RDR2 fan kitlesi biraz toxic. Oyunu sevmeyeni "Bu oyundan anlamıyor" diye aşağılıyorlar hemen :D Tamam, RDR2 benim de en sevdiğim oyunlardan ancak abartmayın arkadaşlar gerçekten. Herkes her şeyi sevmek zorunda değil. RDR2 kendini tüm insanlara beğendirebilecek ilahi bir oyun değil. Senin hoşuna gider bir başkasının gitmez.

Rockstar Games gibi nefret ettiğim oyun şirketleri, bu fanboy kitleler sayesinde kafasına göre rahat takılabiliyor. Babanızın malıymış gibi savunmayın bu kadar...
Biz RDR 2'yi sevmeyen oyundan anlamıyor demiyoruz. Hikayesiyle öne çıkan bir oyunda ara sahnelere yersiz eleştiriler yapanlar oyundan anlamıyor diyoruz.

Yoksa RDR 2'yi bende bitiremedim temposundan dolayı. Temposu yavaş ve bu pek bana göre değil. Bir oyunun sevmemek gayet normal. Saçma sapan eleştiriler yapmak normal değil.

Adam gelip oyuna at sürme simülasyonu derse toxic olur tabii. Oyunu doğru düzgün incelememiş bile. Vahşi batıda spor araba, uzay gemisi kullanmayı bekleyen mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt