RDR2'de yaşanan çeşitli sorunlar

Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, bugün RDR2 oynamak istediğimde (uzun zamandır oyuna girmiyorum) oyunu açtığımda ilk başta karakter ata binmedi atın yanında öylece durdu ve daha sonra oyunu kapatmak için ESC tuşuna bastığımda ise o duraklatma ekranının siyah-beyaz renk paleti geldi fakat yazıların olduğu sol kısım gelmedi. Ardından oyunu tekrar açtım ve texture bozulmaları, ata binerken animasyon bozulmaları, HUD kısımlarının yok olması, ESC ve m gibi tuşlara basınca tepki vermemesi gibi sorunlar yaşıyorum ki textureların bazıları yok oluyor veya çamur gibi oluyor. Sorunun bir çözümü var mıdır ve nedeni nedir? Oyunu sil-yükle yaptım ve dosya bütünlüğünü kontrol ettiğimde bir sonuç alamadım, driver güncellemesi yaptım ve gölgelendirici önbelleğimi temizledim fakat yine de bir işe yaramadı. Attığım benchmark görselinde normalde karakter o sekansta ata biniyor fakat bende karakter ata binmedi.

Not: Dün anakart chipset + GPU driver + BIOS + Wi-Fi BT sürücüsü ve Intel ME güncelledim. Ama sadece RDR2'de sorun yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLSS preset açıksa kapat, özellikle preset l seçiliyse ondan oluyor. Bu tarz abidik gubidik sorunlar sadece Rockstar adlı umursamaz firmaya özgüdür. Konsol sevdaları batsın.

Deneyeceğim ve denedikten sonra da dönüş sağlayacağım.
Denedim ve sorunu çözmedi hocam.

Sistem özellikleri nedir?

• işlemci: Intel Core i9-14900K
  • ekran kartı: MSI GeForce RTX 4080 Super expert 16g.
  • anakart: MSI MAG Z790 Tomahawk Wi-Fi DDR5.
  • bellek: G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB DDR5.
  • depolama: MSI Spatium M480Pro 2TB gen4 NVMe SSD.
  • sıvı soğutma: MSI MEG CoreLiquid s360.
  • güç kaynağı: MSI MAG A1250GL.
  • kasa: MSI MEG prospect 700r.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…