Aynı fiyat bandındakiler mesela
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Aynı fiyat bandında GM2 Pro gördüm hocam. Bilemiyorum sizin kararınız.
- Makaleler
- 1
Realme bile çok kaliteli değilken bir alt markasını almak ne kadar mantıklı, size kalmış arkadaşlar.
Realme bile çok kaliteli değilken bir alt markasını almak ne kadar mantıklı, size kalmış arkadaşlar.
Kullanma deneyimim olmadı ama menteşe pek sağlam durmuyor gibi...
AliExpress'ten bu ay yaptığım 3.alışveriş.
F2 ANC 170 küsür, F3 ANC de tekrardan 240 küsür TL'lere düşmüş Aliexpress de. Kaçıranlar varsa baksın derim.
Koneko Toujou
Üstün
F2 ANC 170 küsur, F3 ANC de tekrardan 240 küsur TL'lere düşmüş AliExpress de. Kaçıranlar varsa baksın derim.
Ürün kaliteli midir ya çok kararsız kaldım. Son paramla alasım var.
Ürün kaliteli midir ya çok kararsız kaldım. Son paramla alasım var.![]()
Hocam F3 ANC istedim ben, pazartesi elime ulaşacak ama bence her türlü değer. Bu fiyatlara bırakın ANC'yi adam gibi bluetooth kulaklık bile bulunamıyor. Yeni hesap açın kapın bir tane F3 ANC veya F2 ANC
Ürün elime ulaştı ve birkaç gündür de kullanıyorum. Öncelikle söylemem lazım ki bu fiyata çok iyi bir kulaklık. Özellikle ses kalitesi QCY T13 ile eşdeğer diyebilirim. ANC modu ve mikrofonu ise maalesef kötü. Hadi mikrofon idare eder ama ANC modu arkadan gelen uğultu sebebiyle kullanılabilir gibi değil. Bunun dışında şarjı güzel gidiyor, tek kulaklık olarak kullanılabiliyor vs. 300 TL'ye kadar alınabilirliği var çünkü bu fiyatlara TR de bluetooth diye sattıkları şeylere bin basar.
@Koneko Toujou Hocam TR'ye kapatmışlar alımı ama umarım almışsınızdır. Fiyatının üstünde bir kalitede.
Son düzenleme: