Detaylar
Kim cevapladı?İsimbulamajim
Üstün
Sanırım 2. el alıyorsunuz. Çünkü telefonun sıfırı yok. Fiyatı ne?Realme 9 nasıl arkadaşlar? Beklentimi karsılar gibi duruyor ve daha da ucuz bir telefon. Arayüzde falan üzer mi?
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Fiyatina bakilirsa alinir.
9i modeli satiliyor sifir olarak. 5800 lira.
Sanırım 2. el alıyorsunuz. Çünkü telefonun sıfırı yok. Fiyatı ne?
9i modeli satiliyor sifir olarak. 5800 lira.
Realme 9 Pro 5G (RMx3472) hala piyasada sıfırı 8.000 - 8.500 TL aralığında satılıyor. Ben aldığımda da 8.150 TL idi.
Aralık 2023 de aldım ve hala kullanıyorum, çok da memnunum.
Tabii ki oyun harici her işimde kullanmak için bilerek aldım. Zaten oyun telefonu arıyorsanız bütçeyi bayağı bir yukarı çekeceksiniz. Bu telefonla da oyun oynanır tabii ki ama ben telefona oyun yükleyip oynamayı sevmediğim için oyun harici her şeyi sorunsuz memnun olarak kullanıyorum.
Alır almaz Android 12 ve 13 peş peşe güncelleme geldi. Ardından şubat 2024 de Android 14 ve 14'ün güvenlik paketini aldı.
Telefon uzmanı değilim ama benim görebildiğim kadarıyla telefonda sorun diyebileceğim hiçbir şey yok.
Memnun olduğum birkaç özelliğinden biri şarjını 5G modunda gayet verimli kullanıyor.
Wi-Fi ve mobil çekimi, ses kalitesi, ekran parlaklığı (super AMOLED kadar olmasa da) memnun edici seviyede.
Sonuç: parasına göre mükemmele yakın derim.
Aralık 2023 de aldım ve hala kullanıyorum, çok da memnunum.
Tabii ki oyun harici her işimde kullanmak için bilerek aldım. Zaten oyun telefonu arıyorsanız bütçeyi bayağı bir yukarı çekeceksiniz. Bu telefonla da oyun oynanır tabii ki ama ben telefona oyun yükleyip oynamayı sevmediğim için oyun harici her şeyi sorunsuz memnun olarak kullanıyorum.
Alır almaz Android 12 ve 13 peş peşe güncelleme geldi. Ardından şubat 2024 de Android 14 ve 14'ün güvenlik paketini aldı.
Telefon uzmanı değilim ama benim görebildiğim kadarıyla telefonda sorun diyebileceğim hiçbir şey yok.
Memnun olduğum birkaç özelliğinden biri şarjını 5G modunda gayet verimli kullanıyor.
Wi-Fi ve mobil çekimi, ses kalitesi, ekran parlaklığı (super AMOLED kadar olmasa da) memnun edici seviyede.
Sonuç: parasına göre mükemmele yakın derim.
Son düzenleyen: Moderatör:
9i var. Alınır.