- Makaleler
- 6
A16 ya da Realme 9 Pro. A16'nın asla 4 GB modeline yönelmem. Realme'nin C serisi kötü bu serileri fena değil alınabilir modeller.
Siz bilirsiniz ama böyle telefonlar alınacak gibi değil. Çoğu modellerinde sorun yaşayana çok rastladım. Önerdiğiniz model nasıl hocam?A16 ya da Realme 9 Pro. A16'nın asla 4 GB modeline yönelmem. Realme'nin C serisi kötü bu serileri fena değil alınabilir modeller.
Siz bilirsiniz ama böyle telefonlar alınacak gibi değil. Çoğu modellerinde sorun yaşayana çok rastladım. Önerdiğiniz model nasıl hocam?
Hocam uzun ömürlü olsun diyorsa bence Samsung daha iyi bir tercih.Realme 9 Pro yeterli bir model. Sorun yaşayanlar genel C serisinden telefon kullananlardır. Çünkü C serisi bir telefon kullandım cidden kötü.
Dediğim gibi olmazsa A16 ya yönlendireceğim. Çünkü kendisi bir telefon alınca 4 5 seneden fazla kullanıyor. Şu an kullandığı telefon Redmi 5 mesela![]()
Hocam uzun ömürlü olsun diyorsa bence Samsung daha iyi bir tercih.
A16 6 GB derim ben, Realme 9 Pro ve 10 çoktan son güncellemelerini aldı, Android 14'te EOL oldular.Hepinize merhaba.
Babam artık telefonunun eskidiğini, artık değiştirmek istediğini söyledi. Birkaç telefon belirledim onun için.
•Realme 9 Pro (A16 4 GB RAM modeli satıldığından bunu almayı düşündüm. Eğer A16 6 GB RAM alamazsa almayı düşünüyorum)
•A16 6/8 GB RAM (bütçesi çıkarsa alabileceği en mantıklı telefon zaten.)
•A06 (eğer iki telefona çıkamazsa almayı düşündüğüm telefon)
Tam bütçesini bilmiyorum ama Max 8-9k aralığına çıkabilir.
Sizin düşünceleriniz neler? Bir de sizin fikrinizi almak istedim.
@Asily @Simon
Öhö öhö. Günlük kullanımda kasma yapmıyor A06.A16 daha mantıklı tabii 6 GB ram ve üstü alınırsa. A06’dan uzak durun.
Günlük kullanımda bile kasma yapıyor A06.
Ama A16 6GB alamazsa dediğiniz gibi Realme 9 Pro bakın.
A16 6 GB derim ben, Realme 9 Pro ve 10 çoktan son güncellemelerini aldı, Android 14'te eol oldular.
A06 güncelleme alacak. Günlük kullanımda da kasma yapmıyor. Güncelleme yapıp yapmama kişinin tercihine kalmış.Android 14 yeterli. A06 alsam güncelleme yapmam. A16 4 GB alsam yine güncelleme yapmam.
A16 6 GB alamazsak Realme 9 Pro bakacağım.