Peki M14 oyun performansı olarak uzun saatler oyun oynarsak oyunda kasma yaşanır mı? Örn. 2-3 saat veya daha fazla.
2-3 saat oyun oynadığımı hatırlamıyorum, cihazın donanımı çok fazla güç üretmediği için pek ısınmıyor fakat 90 FPS Minecraft, 90 FPS Farlight oynarsanız ısınıyor. Çok fazla ısınmıyor. Oynadığınız oyuna bağlı fakat ben ısındıktan sonra kastığını hatırlamıyorum.

@Luna1057 @Dest
Kesin gelir demedim arkadaşlar, dediysem de öyle bir şey yok. Belli olmaz, ha yeni 4GB RAM'e sahip cihazlar tanıtıldı ve bence fixleyecekler. Hâ olmaz mı olmaz, ama 9i ile arasındaki farka değer, bu bütçeye çıkmışken Realme 9 Pro da tercih etmeniz daha mantıklı olur.

Tab A7'nin işlemcisi çok zayıf, anormal bir durum yok. TAB A8'im bütçesi için şu an gayet stabil. O da 3GB RAM.

Anladım. Aslında benim m14'e olan ilgim samsung olması ve giriş seviyesi için en f/p olarak seçilebilecek bir cihaz gibi gelmesiydi. Fakat bu android 14'te yaşanan sıkıntıdan sonra kafam karıştı. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Hatta eksikliğini hissetmem bile. Uzun vadede kullanıp güncel kalabilecek bir telefon arıyorum. Sizce m14'ten vazgeçip 9i almak benim açımdan daha mı uygun olur? Sonuçta oyunda pek oynamayacağım. Realme 9 Pro için bütçem müsait değil maalesef.

Anladım. Aslında benim m14'e olan ilgim samsung olması ve giriş seviyesi için en f/p olarak seçilebilecek bir cihaz gibi gelmesiydi. Fakat bu android 14'te yaşanan sıkıntıdan sonra kafam karıştı. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Hatta eksikliğini hissetmem bile. Uzun vadede kullanıp güncel kalabilecek bir telefon arıyorum. Sizce m14'ten vazgeçip 9i almak benim açımdan daha mı uygun olur? Sonuçta oyunda pek oynamayacağım. Realme 9 Pro için bütçem müsait değil maalesef.
Yani hocam, bilemedim. 9i için stabil diyorlar fakat M14'te Android 13'te gayet stabildi. Fix güncellemesi gelir diye umuyorum fakat yapmayabilirler de. M15 gelebilir yeni, M serisinin tanıtılmasına çok az kaldı. Seçimler riskli tâbi ama isterseniz bekleyin. Şunu da ekleyeyim M14, paranızın hakkını 9i'ye göre daha fazla verecektir.

Yani hocam, bilemedim. 9i için stabil diyorlar fakat M14'te Android 13'te gayet stabildi. Fix güncellemesi gelir diye umuyorum fakat yapmayabilirler de. M15 gelebilir yeni, M serisinin tanıtılmasına çok az kaldı. Seçimler riskli tâbi ama isterseniz bekleyin. Şunu da ekleyeyim M14, paranızın hakkını 9i'ye göre daha fazla verecektir.

Anladım. Teşekkürler hocam cevaplarınız için. Şu zaman zarfında bekleyen hata yapar gibi duruyor. 9i alırsam aklım hep m14'de kalacak gibi. O yüzden M14'e fix gelir umuduyla diyelim :)

Bayağı bir araştırdım ve sanırım M14 almaya karar verdim. Önerileriniz için teşekkür ederim. Umarım düzeltirler şu sorunu.

Son düzenleme: