Realtek sürücüsü kurulunca Razer Barracuda X 2022'nin sesi kısılıyor

ButterFlyEffect

Başarılı
Merhaba, dün kendime yeni bir kulaklık aldım (Razer Barracuda X 2022). Mükemmel derecede yüksek ve doygun seslere sahipti. Fakat arada plak çizme tarzında bir ses geliyordu, muhtemelen yeni aldığım ve şarjı olmadığı içindi. Fakat ben yine de ASRock B650 LiveMixer anakartımın sitesine giderek Realtek ses sürücüsünü indirip kurdum. Sürücüyü kurduktan sonra ses inanılmaz derecede yarı yarıya düştü. Kulaklığı başka bir PC'ye bağlayınca hiçbir sorun yok fakat benim bilgisayarımda ses çok az gelmeye başladı. Konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:

Firmware güncellemesi yüklü şekilde geldi ürün. O plak çizme sesi 1 saat kullanımdan sonra kayboldu 3-4 saat sorunsuz kullandım. Fakat yine de sürücüyü kurmak istedim, onu kurunca da ses yarı yarıya gitti

Garipmiş, belki uyumsuz gelmiştir. Sürücüyü kaldırıp bi' tekrar test ederiz o zaman.
Tamamdır hocam, eve geçip test edeceğim.

Garipmiş, belki uyumsuz gelmiştir. Sürücüyü kaldırıp bi' tekrar test ederiz o zaman.
Eve geldim, bilgisayarı açtım ve ilginç bir şekilde sorun kendiliğinden düzelmiş...

Son düzenleme:
Ne güzel o zaman, hayırlı olsun kulaklığınız.

Ama halen plak cızırdaması gibi bir ses alıyorum video izlerken. Başka bilgisayarda ve telefonda denediğimde böyle bir sorun yaşamıyordum. Özellikle LoL oynarken çok berbat oluyor, anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama halen plak cızırdaması gibi bir ses alıyorum video izlerken. Başka bilgisayarda ve telefonda denediğimde böyle bir sorun yaşamıyordum. Özellikle LoL oynarken çok berbat oluyor, anlayamadım.
Hâlâ daha sürücüyü DDU ile silip tekrar yükleyebilirsiniz. Belki bu şekilde çözülür sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…