Koneko Toujou
Üstün
Bu 2 koltuk arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı? Ben XPrime'dan yanayım biraz daha. Kendi sitesinde 1.000 TL daha ucuz olduğu için kendi sitesinden alacağım.
İkisi de rezalet koltuklar hele XPrime hemen kırılıyor Alpha modeli.
Bu bütçede sıfır olarak oyuncu koltuğunu unutun, anca ofis koltuğu.
Bu bütçede sıfır olarak oyuncu koltuğunu unutun, anca ofis koltuğu.
Forumda bu ürünleri öneriyorlardı;
![]()
Thunder Pro Ofis Koltuğu | Çalışma Sandalyesi | Yönetici koltuğu
Seduna Thunder Pro Yönetici Koltuğu modelimizi inceleyin, sipariş verin. Seduna Ofis Koltuğu, Son yılların en çok satan Ofis Sandalyesi & Çalışma Sandalyesi. Adresinize Ücretsiz Kargo.www.sedunamobilya.com
Eğer ikinci El'e açıksanız ikinci elde çok rahat Hawk vs. bulursunuz 6000'e. xDrive, Hawk, Zio koltukların sitesinden koltuk serilerine bakıp boy kiloya göre hangi seri size uygunsa onları ikinci elde bulmaya çalışın.
2. el düşünmüyorsanız. Tek seçenek Seduna Thunder Pro gibi.Hocam ofis koltuğu da olur. 117 kiloyum ve 186 boyum var bunlara uyacak koltuk bakıyorum da bulamadım bir türlü. Deri olmasın kumaş olsun kaliteli olsun benim için yeterli 2. el düşünmüyorum.
2. el düşünmüyorsanız. Tek seçenek Seduna Thunder Pro gibi.
Ozaman bütçen mecbur artacak ki daha sağlam malzeme kullanılan koltuklar alabil. Dediğim gibi Zio, xDrive, Hawk'ın sitelerinden boy ve kilona göre serilere bak ona göre al, özellikle Zio koltuklar daha iyi gibi duruyor.Hocam taşıma kapasitesi 100 kilo gözüküyor. Tek oturuşda kırarım.
O zaman bütçen mecbur artacak ki daha sağlam malzeme kullanılan koltuklar alabil. Dediğim gibi Zio, xDrive, Hawk'ın sitelerinden boy ve kilona göre serilere bak ona göre al, özellikle Zio koltuklar daha iyi gibi duruyor.