Bütçe
5-6k
Bu bütçede ne alabilirim o zaman?
Bu bütçede sıfır olarak oyuncu koltuğunu unutun, anca ofis koltuğu.

Forumda bu ürünleri öneriyorlardı;

Eğer ikinci el'e açıksanız ikinci elde çok rahat Hawk vs. bulursunuz 6000'e. xDrive, Hawk, Zio koltukların sitesinden koltuk serilerine bakıp boy kiloya göre hangi seri size uygunsa onları ikinci elde bulmaya çalışın.

Bu bütçede sıfır olarak oyuncu koltuğunu unutun, anca ofis koltuğu.

Forumda bu ürünleri öneriyorlardı;

Eğer ikinci El'e açıksanız ikinci elde çok rahat Hawk vs. bulursunuz 6000'e. xDrive, Hawk, Zio koltukların sitesinden koltuk serilerine bakıp boy kiloya göre hangi seri size uygunsa onları ikinci elde bulmaya çalışın.

Hocam ofis koltuğu da olur. 117 kiloyum ve 186 boyum var bunlara uyacak koltuk bakıyorum da bulamadım bir türlü. Deri olmasın kumaş olsun kaliteli olsun benim için yeterli 2. el düşünmüyorum.

Hocam taşıma kapasitesi 100 kilo gözüküyor. Tek oturuşda kırarım.
Ozaman bütçen mecbur artacak ki daha sağlam malzeme kullanılan koltuklar alabil. Dediğim gibi Zio, xDrive, Hawk'ın sitelerinden boy ve kilona göre serilere bak ona göre al, özellikle Zio koltuklar daha iyi gibi duruyor.

O zaman bütçen mecbur artacak ki daha sağlam malzeme kullanılan koltuklar alabil. Dediğim gibi Zio, xDrive, Hawk'ın sitelerinden boy ve kilona göre serilere bak ona göre al, özellikle Zio koltuklar daha iyi gibi duruyor.

Taksitle 7 yaparım gibi Max. O bütçede ne olabilir?