EFI Shell 48
Üstün
Bir siteyi, kişiyi vs. sevmiyor olabilirsin ama gidip de saldırı düzenleyip durmak ne demek? Umarım hukuk sürecinde gereken yapılır.
test.teteos.net sayfasından mı bahsediyoruz? Hayır. False-Positive'ye neden olacak bir hata yapıldı. O durumu hatırlattığın için teşekkürler, el atayım.TeTeOS.Net'e girince malware algılıyor, sebebi bu muydu?
İlginç, o zaman kasıtlı büyük işler dönüyordur; belki rakip sitelerden geliyor olabilir. Veya kafaya takmış, takıntılı sevmeyen birisi olabilir.Basit ve korumasız bir siteyi çökertmek kolaydır. Ancak Cloudflare gibi kapsamlı bir korumanın arkasında olan ve yurt dışında barınan bir foruma uzun süre boyunca aralıksız, terabit seviyesinde DDoS atmak baya büyük bir botnet ağı gerektirir. Siber suç dünyasında bu tarz kiralık botnetleri uzun süre kullanmanın bedeli binlerce dolardır.
Yani kimse ortada çok büyük bir kişisel kin, intikam veya şantaj durumu yoksa cebinden binlerce dolar verip rastgele sitelere saldırmaz. Recep Bey'in tweet'te şüphelendiğimiz kişi hakkında savcılığa başvurduk demesinin sebebi de bu olmalı. Ortada ciddi bir husumet var ve karşı taraf sırf zarar vermek için bu maliyete katlanıyor. Yoksa dediğiniz gibi AI ile veya basit programlarla bu çapta bir platformu uzun süre erişilemez duruma getirmek pek mümkün değil.
Site geneli, MEB'de algiliyormus bu arada. Hangi moderator yapmis olabilir diye dusunuyorum su an.test.teteos.net sayfasından mı bahsediyoruz? Hayır. False-Positive'ye neden olacak bir hata yapıldı. O durumu hatırlattığın için teşekkürler, el atayım.![]()
Hayır sanmam. test.teteos.net/i adresine bir binary dosyası yüklemiştik. PiluX Setup aracını test etmek için yapıyorduk. Meğer her domainin /i adresi taranıyormuş. Bizim şansımıza da bu geldi. Güvenlik firmaları sitemizin art niyetli bir şey yaptığını düşünmüş.Site geneli, MEB'de algiliyormus bu arada. Hangi moderator yapmis olabilir diye dusunuyorum su an.
Bu GTA'dan dolayi malware algilamasin? Girince sasirdim.
Ortalık 56 karşı tarafta. Konuyu yanlış yere çekmeye ne kadar meyilliler. 'elinde sonunda kimin yaptığı ortaya çıkacak' dediğim halde sanki onlara küfretmişim gibi hepsi saldırmaya başladı. Onlar saldırdıkça daha da keyifleniyorum tam reziller.![]()
Ortalık 56 karşı tarafta. Konuyu yanlış yere çekmeye ne kadar meyilliler. 'elinde sonunda kimin yaptığı ortaya çıkacak' dediğim halde sanki onlara küfretmişim gibi hepsi saldırmaya başladı. Onlar saldırdıkça daha da keyifleniyorum tam reziller.![]()
Sanırım göndermeleri görmediniz. Tekrar göndermelere bakın. Daha da karışmıyorum bu konuya umarım bu şahıs bulunur ve iki tarafta gerekeni yapar. Kolay gelsin hepinize.Neye keyiflendiniz anlamadım baktım şimdi konuya da sizin yoruma sadece 2 tane ifade gelmiş ve hiç yanıt gelmemiş kim nasıl saldırdı size çok merak ediyorum zor mu çıktınız oradan.