sarsmedya

Çalışkan
@Recep Baltaş teşekkür ederim. Bu arada hayırlı bayramlar. Linux videondan sonra bende Linux kurdum Dual boot olarak kullanıyorum birçok dağıtımda senin yaşadığın sıkıntıların birçoğunu yaşadım en son CachyOS kurdum şu an sorunsuz kullanıyorum gayet güzel. Paylaşımı Linux üzerinden yaptığını görünce aklıma düştü abi :) şu an hangi dağtımı kullanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş teşekkür ederim. Bu arada hayırlı bayramlar. Linux videondan sonra bende Linux kurdum Dual boot olarak kullanıyorum birçok dağıtımda senin yaşadığın sıkıntıların birçoğunu yaşadım en son CachyOS kurdum şu an sorunsuz kullanıyorum gayet güzel. Paylaşımı Linux üzerinden yaptığını görünce aklıma düştü abi :) şu an hangi dağtımı kullanıyorsun?
Debian kullanması gerek ama Fedora kullanıyor :)

Debian kullanması gerek ama Fedora kullanıyor :)
Belki bir gün PiluX'u dener. ;) Videolarda yaşadığı sıkıntılar üstünde durup "Pişmiş bu sistem." cümlesini kurabilirsem bir kapalı beta sürümü göndermeyi düşünüyorum kendisine. Muhtemelen Fedora'dan sonra Debian'a veya Ubuntu'ya şans verir.

Belki bir gün Pilux'u dener. ;) videolarda yaşadığı sıkıntılar üstünde durup "pişmiş bu sistem." cümlesini kurabilirsem bir kapalı beta sürümü göndermeyi düşünüyorum kendisine. Muhtemelen Fedora'dan sonra Debian'a veya Ubuntu'ya şans verir.

Aynı cumleyi kurduğunuz zaman bana da sözünüz var biliyorsunuz unutmayin :)

Şu anda Fedora 43 kullanıyorum. Öte yandan bunda da epey sorun yaşadım. Biraz daha tecrübe edineyim, yeni video gelecek.
Vallahi abi, CachyOS aşırı derecede güzel. Tek eksiği şık UI store için harici kurulum yaptım. Piyasada önerilen birçok dağıtımı denedim, hepsinde farklı sorunlar yaşadım. Sorun yaşamadığım tek dağıtım CachyOS oldu. Çok hızlı ve akıcı. Videoda bahsettiğin sorunların hepsini test ettim, bunda hiçbir sorun yok (Google Drive hariç :) )

Son düzenleyen: Moderatör: