Mehmet Furkan

Başarılı
İyi Sosyaller. WizTree uygulamasından diskime baktığımda "$Recycle.Bin" klasörüyle karşılaşıyorum ve içinde bazı dosyalar görünüyor ama masaüstünden geri dönüşüm kutuma baktığımda boş olduğunu görüyorum. Bu bir sorun mu? Ayrıca içindekileri silsem sistemle ilgili bir sorun yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-12 221051.webp
    Ekran görüntüsü 2024-07-12 221051.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Mehmet hocam, dolaylı olarak WizTree programını öğrenmeme yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hemen indirdim.

@Vavien. sizin de detaylı açıklamanız çok hoşuma gitti eğer mümkün olsaydı 5-6 tane Like atardım :) Kalp atmakla yetiniyorum.

Zamanında şöyle bir şey yazmıştım. Okumaya üşendim ama buradaki olay veya çok benzeri söz konusu muhtemelen. Silin gitsin.
Teşekkürler bakacağım.
Mehmet hocam, dolaylı olarak WizTree programını öğrenmeme yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hemen indirdim.

@Vavien. sizin de detaylı açıklamanız çok hoşuma gitti eğer mümkün olsaydı 5-6 tane Like atardım :) Kalp atmakla yetiniyorum.
Rica ederim ne demek. WizTree bu gibi durumlarda oldukça yardımcı oluyor.

@Vavien. Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama dediğiniz gibi yaptım ve "Desktop.ini" bulunanlar hariç diğer klasörleri sildim 12 GB yer açıldı ancak gözüme yine yaklaşık 10 GB yer kaplayan "system volume information" dosyası takıldı. Normalde USB belleklerle ilgili bir dosya sanırım ama benim C: diskimde görünüyor onu da silebilir miyim yoksa kalsın mı?

Son düzenleme:
Çeşitli zımbırtılar oluyor içinde. Benim bildiğim en çok tutanlar sistem geri yükleme ve indexleme. İndexleme için ya ayarlarda bir ayar vardı ya da direkt hizmetlerden kapatılıyordu. Sistem geri yükleme için ayrılan boyutu kısabilirsiniz. Windows + R ile çalıştırı açın. SystemPropertiesProtection.exe yazın. Yapılandır deyip boyut seçin. Var olanları da silebilirsiniz.

Çeşitli zımbırtılar oluyor içinde. Benim bildiğim en çok tutanlar sistem geri yükleme ve indexleme. İndexleme için ya ayarlarda bir ayar vardı ya da direkt hizmetlerden kapatılıyordu. Sistem geri yükleme için ayrılan boyutu kısabilirsiniz. Windows + R ile çalıştırı açın. SystemPropertiesProtection.exe yazın. Yapılandır deyip boyut seçin. Var olanları da silebilirsiniz.
Teşekkürler hocam iyi geceler.